På billedet ses både kvalifiktionsholdet og 3. divisionsholdet umidelbart efter weekendens kampe. Tøjet er sponsoreret af Djurs Møbler og Sport24.

På billedet ses både kvalifiktionsholdet og 3. divisionsholdet umidelbart efter weekendens kampe. Tøjet er sponsoreret af Djurs Møbler og Sport24. Pressebillede

Elitehold i kamp

Grenaa Golfklub i aktion på hjemmebane

Af
Søren Andersen

GRENAA Grenaa Golfklubs to elitehold har været i kamp på hjemmebane i anden runde af Danmarksturneringen.

Kvalifikationsholdet spillede mod Odder og Kalø. Blandt de udtagne til var blandt andet de fire talentfulde juniorer: Jonas Nyhuus Madsen, Matteo Scheider Jensen, Markus Nikolaisen og Oliver Hald Pedersen. De fik alle fire vigtig erfaring ud af weekendens kampe.

3. divisions-holdet mødte Aarhus Ådalen og Viborg. Med sejr både lørdag og søndag sikrede holdet sig et godt udgangspunkt inden tredje og sidste spillerunde. Holdet er allerede nu sikret endnu en sæson i 3. division og har stadig mulighed for at sikre sig oprykningsspil til 2. division.

Sidste runde spilles for begge hold på udebane lørdag 18.august og på hjemmebane søndag 19. august.

Hele elitetruppen siger tak til vores sponsorer Djurs Møbler og Sport24. Hertil stor tak til vores greenkeeper for at banen og specielt greens stod skarpt. Og tak til Astrid Katholm og Carsten Hansen for den praktiske afvikling.

Publiceret 24 June 2018 20:37

SENESTE TV