Dagen igennem var der gang i et væld af aktiviteter på pladsen i Ørum.

Dagen igennem var der gang i et væld af aktiviteter på pladsen i Ørum. Pressebillede

Femte Børnefestival i Ørum

Der blev leget og hoppet til den store guldmedalje

Af
Søren Andersen

ØRUM For femte gang har man holdt Børnefestival i ørum, og det var igen en dag i børnenes tegn. Der blev leget og hoppet til den store guldmedalje, mens forældre og bedsteforældre sad og hyggede sig rundt omkring ved bordene.

Igen i år var festivalen meget godt besøgt og måske var der endda besøgsrekord. Vejret var en vigtig medspiller denne dag og viste sig fra sin bedste side.

"Vi danskere snakker meget om vejret, men os der laver udendørs arrangementer er utrolig afhængig af vejret i forhold til besøgende. Dette år var der for alvor gang i alle boder og det er jo vildt fedt, så der er lidt penge at starte med til næste års børnefestival," fortæller Rasmus Holm fra arrangørgruppen.

"Vi har nogle ting, som fungerer godt, og som er hit ved børnene, og de får lov at køre videre nogle festivaler endnu, da børnene aldrig når at blive mættet af det denne ene dag. Men vi har altid et mål om at tilføje noget nyt til Børnefestivalen og som noget nyt havde vi i år, et telt hvor der kunne føres Nerfkrig, som er en af de nye trends. Underholdningen på scenen sørgede MGP-stjernerne Oscar og Amanda, Bugtaleren Signe og Frække Rikke, Ørum Skoles minikor og mellemtrin og ikke mindst vores lokale sangstjerne Isabella Vahle for. Hele dagen kunne børnene muntre sig i legelandet, hvor årets nyhed var de rigtig sjove waterballs, samt endnu en cirkus oplevelse med vores fantastiske ’hus cirkus’ Cirkus Big, udtaler styregruppen bag børnefestivalen," siger Rasmus.

"Det er altid spændende at se, om vi har ramt noget, der er et hit ved børnene, det er jo det, der er vores løn. Det at se så mange både børn og voksne have en rigtig god dag i afslappede rammer, er det hele værd og giver mod på at gøre det igen. Lige nu står den på evaluering af dette års Børnefestival og så vi kan begynde at tænke på nye ideer og underholdning til næstes års Børnefestival i Ørum, som holdes 8. juni 2019. Vi glæder os allerede og håber at folk sætter kryds i kalenderen og igen kommer og får en hyggelig dag," siger styregruppen.

Publiceret 22 June 2018 13:26

SENESTE TV