I denne bygning, der senest rummede Landmad, åbner Kylling & Co sidst i juni.

I denne bygning, der senest rummede Landmad, åbner Kylling & Co sidst i juni. Foto: Søren Andersen

Restaurantkæde åbner i Grenaa

Kylling & Co åbner kædens 12. butik med sunde alternativer til traditionel fastfood

Af
Søren Andersen

GRENAA Grenaa er snart en tom butik færre. Den danske restaurant-kæde Kylling & Co åbner nemlig kædens 12. butik med sunde alternativer til den traditionelle fastfood.

Langtidsstegte kyllinger i rotisseriovn, friskesmurte sandwichs og en varieret salatbar. Det er et udpluk af hvad der venter, når Kylling & Co indtager byen.

Kylling & Co åbnede den første butik i Holstebro i 2009 med missionen om at tilbyde nem og lækker fastfood til hele familien. Ikke i form af friturestegte pommes frites og fedtede burgere. Kylling & Co skulle være et sundere alternativ til den traditionelle fastfood.

Konceptet er gået rent ind hos danskerne, og derfor er Kylling & Co nu klar til at åbne i Grenaa, som dermed bliver kædens 12. butik.

Butikken åbner på Kannikegade nummer 30, som de fleste nok kender for senest at have huset Landmad, der sidste år gik konkurs.

Indehaver af den nye Kylling & Co i Grenaa er ikke en novice i faget. Det bliver nemlig Karin Bording, der i forvejen bestyrer kædens butikker i både Hobro og Randers.

Selvom hun umiddelbart burde have nok at se til, glæder hun sig til at tage hul på endnu et fastfood-eventyr.

"Vi glæder os helt vildt til at komme til Grenaa og vise gæsterne, hvordan fastfood også kan være. Vi får mindre og mindre tid i hverdagene til at lave mad, og ofte skal det gå hurtigt. Men samtidig ønsker mange af os at spise sundt. Det harmonerer sjældent godt med fastfood fra pizzeriaer, burgerbarer eller lignende, men her skiller Kylling & Co sig ud. Vi serverer økologiske gårdkyllinger fra De Danske Familiegårde, et stort udvalg af sunde sandwichs i forskellige brødtyper, en stor salatbar og meget mere,” siger Karin Bording.

”Alle er velkomne i Kylling & Co. Vores målgruppe er bred, og i vores øvrige butikker har vi både studerende, børnefamilier og ældre, der ønsker et hurtigt måltid med god samvittighed. Vi ser ligeledes mange bestillinger fra skoler og virksomheder, og det mønster håber vi vil fortsætte her i Grenaa. Vi er i hvert fald klar til afhjælpe sulten med sund og frisklavet fastfood,” siger Karin Bording.

Kylling & Co forventer at åbne den nye butik i Grenaa i slutningen af juni, og derudover er planen, at der skal åbnes yderligere to-tre nye afdelinger i 2018.

Publiceret 11 June 2018 00:00

SENESTE TV