Man kan komme sejlende til Enslevgården 21. juni.

Man kan komme sejlende til Enslevgården 21. juni. Pressebillede

Jazz og kanotur ved Enslevgården

Nye aktiviteter i naturskønne omgivelser - Norddjurs Kommune inviterer

Af
Søren Andersen

GRENAA Det varme og tørre vejr indbyder til mange aktiviteter og arrangementer i det fri til lands og til vands. Norddjurs Kommune er i gang med at afklare, hvad området ved Enslevgården lige vest for Grenaa kan bruges til. Derfor bliver borgerne inviteret til en række arrangementer for at opleve mulighederne i det naturskønne område.

De næste to arrangementer, der er på vej, foregår således 21.juni og 23.juni. Torsdag aften 21.juni klokken 19-21 er der mulighed for at tage picnickurven med og opleve jazz i det fri i de grønne omgivelser ved Enslevgården. Det er orkesteret New Jazz Trio, der spiller livsglad jazz. Trioen består af Eline Engholm, Morten Haugshøj og Thomas Løkke Læssøe. Og det er bare at møde op og lytte til de glade jazz-toner. Kommunen er vært ved kaffen.

Lørdag 23. juni klokken 10-13 kan man komme med på en kanotur fra Grenaa ud til Enslevgården og prøve den blå vej derud. Hvis man mere er til fast jord under fødderne, kan man komme på en guidet tur, hvor der vil blive fortalt om områdets kulturhistorie og landskabet. Det er ligeledes gratis at deltage, men hvis man vil sikre sig en plads i en kano, er det nødvendigt at melde sig til senest 21.juni på mail fritid@norddjurs.dk.

Enslevgård, på kanten af Kolindsund, er i dag et rekreativt område med mangeartede fritidsaktiviteter og med et godt forbundet net af naturstier. Norddjurs Kommune ejer en stor del af området inklusiv Enslevgården, som i dag anvendes som fritidssted for lokale foreningers forskellige aktiviteter.

Enslevgården er en kommunal ejet ejendom, som anvendes som fritidssted for forskellige aktiviteter og fungerer som samlingssted for foreninger. Gårdens udenomsarealer er indrettet med shelters, bålsted, madpakkehus og kanobro. Faciliteterne er offentligt tilgængelige og forbindes via kløverstierne til Grenaa by, havn, strand og plantage.

Publiceret 11 June 2018 00:00

SENESTE TV