Kim Lykke Jensen er valgt til byrådet i Syddjurs, men holder grundlovstale i Norddjurs.

Kim Lykke Jensen er valgt til byrådet i Syddjurs, men holder grundlovstale i Norddjurs. Pressebillede

SF fejrer grundloven

To talere skal i aktion i Lyngby 5. juni

LYNGBY Vores fælles natur og vores personlige rettigheder - er temaerne når SF-Djursland holder åbent grundlovsmøde i Lyngby tirsdag 5. juni klokken 15.

Grundlovsmødet holdes i en stor have på Saldrupvej 1 i Lyngby, hos Jytte Dalgaard.

I år er der to talere på grundlovens fødselsdag.

Anna Brændemose vil tale om vores frihedsrettigheder, og hvordan de bedst sikres gennem et stærkt fællesskab.

Anna Brændemose er 24 år og tidligere landssekretær for SFU, hvor hun har været aktiv siden hun var 17. Hun er født og opvokset i Aarhus og læser til daglig statskundskab og er en af SF´s mange unge folketingskandidater. I sin tid i SFU har hun blandt andet deltaget i Danske Banks generalforsamling, hvor hun opfordrede banken til at støtte et forslag om skat på finansielle transaktioner på europæisk plan.

Kim Lykke Jensen, Termestrup, er veteran i Syddjurs byråd og formand for Syddjurs udvalg for natur, teknik og miljø og formand for Djurslands fælles affaldsselskab, Reno-Djurs. Kim er journalist og forfatter. I ”grundlovshaven” i Lyngby er hans tema: ”Naturen er vores fælles arv”.

Det er en mangeårig tradition, at SF på Djursland fejrer grundlovsdagen, og alle er velkomne. Foruden taler disker arrangørerne op med sange, alskens bagværk og kaffe og the, alt sammen ganske gratis.

Publiceret 31 May 2018 00:00