Butikschef Marianne Ravnested Møller og personalet er ved at lægge de sidste hænder på den nye Normal-forretning i Østergade, inden åbningen på fredag.

Butikschef Marianne Ravnested Møller og personalet er ved at lægge de sidste hænder på den nye Normal-forretning i Østergade, inden åbningen på fredag.

Normal er klar til at slå dørene op

Der er endelig masser af liv igen i Østergade 5 i Grenaa. Senest summede livet i bygningen af fest, når der i weekenden var gang i disko-kuglen. Det hårde natteliv havde også sat sit præg på bygningen, men nu har både facaden og det indre fået en gedigen ansigtsløftning, inden butikskæden Normal slår dørene op på fredag 1. juni.

Lige nu er butikken et sammensurium af interiør, der er ved at finde sin plads, og varer der skal på hylderne inden åbningen. Det skal de nok nå, for butikschef Marianne Ravnested Møller er sammen med en række af de kommende medarbejdere i fuld gang med at gøre butikken klar, og de kan ifølge butikschefen nærmest ikke vente, til det bliver fredag.

"Vi glæder os helt vildt. Vi har allerede fået masser af positive tilkendegivelser fra folk, der ser frem til, at vi åbner. Jeg synes, Grenaa er en skøn handelsby, så jeg håber rigtig meget på, at vi får en tæt kontakt med en masse lokale kunder, der bruger Grenaa," siger Marianne Ravnested Møller.

Starter med aften-åbning

Hun stammer selv fra Skødstrup, og efter en afstikker på et par år til Sjælland, hvor hun også har virket som butikschef i en Normal, ser hun frem til at arbejdet med at etablere en helt ny butik tættere på hjemstavnen.

Normal i Grenaa har første åbningsdag på fredag 1. juni i forbindelse med Open by Night. I løbet af dagen eller aftenen er personalet klar til at servere den såkaldte "Normal-suppe" i gågaden.

"Jeg har et personale, der glæder sig helt vildt, så jeg kan godt love, at vi vil gøre alt for at hjælpe og rådgive vores kunder i den nye butik," lyder det fra en begejstret Marianne Ravnested Møller.

Normal

Butikskæden Normal åbnede sin første forretning i 2013. Siden er det gået stærkt, og kæden har nu mere end 80 butikker i Danmark, Norge og Sverige.

Kæden har specialiseret sig mærkevarer inden for hårpleje, hudpleje, make-up og husholdningsprodukter til lave priser, idet de importerer direkte fra distributører rundt omkring i EU.

Publiceret 29 May 2018 09:00

SENESTE TV