Man kan blandt meget andet få gode råd om lystfiskeri, når der er åbent hus på Enslevgården.

Man kan blandt meget andet få gode råd om lystfiskeri, når der er åbent hus på Enslevgården. Pressebillede

Aktiv aften ved Enslevgården

Foreningerne viser sig frem for alle borgere

Af
Søren Andersen

GRENAA Enslevgården ligger i skønne naturomgivelser lige vest for Grenaa og torsdag 31.maj klokken 17-20 inviterer Norddjurs Kommune sammen med en række foreninger, til Åbent Hus, hvor især udenomsarealerne på stedet vil blive taget i brug.

Der er lagt op til en aktiv og hyggelig aften for alle borgere, der har lyst til en aften i det fri. Man kan blandt andet prøve kræfter med bue og pil, få gode råd til lystfiskeri, komme på en guidet tur i den omkringliggende natur, eller hvis man er til et lidt hurtigere tempo komme med orienteringsløbere på en lidt kortere eller længere løbetur med poster. Derudover vil man også kunne gætte med til hønseskidnings-spillet eller blot hygge sig med snobrød ved bålet.

Kommunen er i gang med at afklare, hvad der skal ske på området ved Enslevgården i forbindelse med etablering af en naturaktivitetsplads på stedet. Der bliver en række arrangementer og aktiviteter i maj og juni måned for at vise mulighederne i området, så flere borgerne også fremover vil gøre brug af området til aktiviteter og samvær i det fri. Så udover torsdag 31.maj arrangeres der jazz 21. juni og friluftstur 23.juni.

Enslevområdet, på kanten af Kolindsund, er i dag et rekreativt område med mangeartede fritidsaktiviteter og med et godt forbundet net af naturstier. Norddjurs Kommune ejer en stor del af området inklusiv Enslevgården, som i dag anvendes som fritidssted for lokale foreningers forskellige aktiviteter.

Gårdens udenomsarealer er indrettet med shelters, bålsted, madpakkehus og kanobro. Faciliteterne er offentligt tilgængelige og forbindes via kløverstierne til Grenaa by, havn, strand og plantage.

Publiceret 26 May 2018 00:00

SENESTE TV