TV2 - fra venstre Georg Olesen, Hans Erik Lerchenfeldt, Steffen Brandt og Sven Gaul - kan opleves i Grenaa til marts næste år.

TV2 - fra venstre Georg Olesen, Hans Erik Lerchenfeldt, Steffen Brandt og Sven Gaul - kan opleves i Grenaa til marts næste år. Pressebillede

TV2 skriver nyt kapitel i Grenaa

Ny plade og ny turne for et siddende publikum med Kulturhuset Pavillonen på listen

Af
Søren Andersen

GRENAA Orkestret TV 2 har en lang historie i Grenaa - og nu kommer et nyt kapitel til, når de 7. marts næste år gæster Kulturhuset Pavillonen og for første gang spiller for et siddende publikum.

"Det her bliver en super eksklusiv oplevelse koblet til en skøn historie mellem band og Pavillonen. TV 2 har spillet en af deres allerførste koncerter som band i Grenaa for en intim skare i den gamle Pavillonsal, senere har de fyldt hallen og sidst de spillede i Grenaa var for mange tusinde mennesker til havnens jubilæum, hvor Pavillonen var producent på opgaven. Nu er de tilbage i Pavillonen, men for et siddende publikum med et begrænset antal pladser. Første sæt bliver mere akustisk præget, hvilket også er nyt og efter pausen bliver det med mere ”elektriskforstærket elguitar” som Steffen Brandt plejer at sige. Der bliver i den grad noget at se frem til," siger Jesper Jul fra Pavillonen.

Danmarks lykkeligste orkester bruger foråret og sommeren på at indspille deres 19. studiealbum. Bandet har efter mange års pause i samarbejdet, genoptaget forbindelsen med den legendariske producer Greg Walsh, og samtidigt indledt et nyt bekendtskab med Kristian Leth.

Det, der indtil nu er sluppet ud af studiet, tyder på et håndspillet og mere rocket udtryk. Energien er i front, siger bandet selv, ikke uden en vis klædelig jysk beskedenhed. En af titlerne på det nye album er: "Er vi glade eller hva".

Og rejser spørgsmålet: Er vi der, hvor vi forestiller os vi skulle være? Hvis ikke hvorfor så? Og hvordan kommer vi videre? Store temaer der skal et stort voksent orkester til at håndtere.

Publiceret 25 May 2018 11:18

SENESTE TV