Jan Mølby elsker den røde farve - hvorfor kan man høre i Pavillonen til marts.

Jan Mølby elsker den røde farve - hvorfor kan man høre i Pavillonen til marts. Foto: Bax Lindhardt, Ritzau Scanpix

Først Elkjær - og så Mølby

The Great Dane fortæller om sin karriere i Kulturhuset Pavillonen

Af
Søren Andersen

GRENAA De gamle fodboldben går på scenen i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa. Torsdag var det Preben Elkjær, der underholdt - og han var knapt nok ude af byen, før Pavillonen kunne medle om endnu en foredragsaften med en af 80'er landsholdets helt store profiler.

Kolding-drengen Jan Mølby kan opleves i Grenaa 20. marts næste år - og billetsalget åbner onsdag 30. maj.

Kun de færreste danske fodsboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen. I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush.

Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné. Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park.

Få også svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer…

Publiceret 25 May 2018 00:00

SENESTE TV