De flyver højt i skaterhallen, der er genåbnet med helt nye faciliteter.

De flyver højt i skaterhallen, der er genåbnet med helt nye faciliteter.

Skatebanen Hal 22 er genåbnet med nye faciliteter

UngNorddjurs fortsætter udviklingen

I 2015 fik en gruppe af unge Norddjurs kommune med på, at lave en Skatehal i Grenaa. De unge fik selv til opgave, at bygge ramper og street-areal i samarbejde med UngNorddjurs. I 2016 kunne gruppen stolt præsentere de første to ramper i Hal 22 ved en pre-åbning, og nu to år senere står der en hal med skumgrav, bowle og mange andre fede ramper, hvilket i sidste uge blev fejret med en re-åbning.

Åbnet af borgmester

Borgmester Jan Petersen åbnede Hal 22 foran ca. 150 spændte unge brugere, og forældre samt politikere. Efter borgmesterens åbningstale bød dagen på show af fremmødte BMX-, løbehjul- og skateboardkørere efterfulgt af fri kørsel for de mange lokale brugere, men også udefra som eksempelvis Tjele Efterskoles skatelinje.

Fortsætter arbejdet

En skatehal bliver aldrig færdig og det bliver Hal 22 heller ikke – Sammen med de unge, samarbejdspartnere som Produktionsskolen, VidenDjurs, sponsorer, heltidsundervisningen og mange andre, vil Hal 22 blive ved med at forny sig sammen med de unge. Det nyeste tiltag er en paintballbane bygget af frivillige unge fra Norddjurs Ungdomsunivers, og der er mange andre tiltag på vej, som kan glæde borgere i Norddjurs Kommune samt alle de der gæster kommunen.

Publiceret 18 May 2018 11:08

SENESTE TV