Seriefodbold - Serie 2:

Hornslet trækker sit førstehold i Serie 2

Markant spillerafgang er årsag til, at fodboldbestyrelsen på et hasteindkaldt bestyrelsesmøde onsdag aften besluttede at trække klubbens førstehold

Af
Af Lars Norman Thomsen

Hornslet IF trækker sit førstehold i Serie 2 fra DBU Jyllands turnering, der starter til april.
Bestyrelsen var samlet ekstraordinært onsdag aften, og her så man ingen anden udvej end at trække holdet, fortæller fodboldformand Thomas Bang.
"Vi kan ikke se andre muligheder, fordi vi mister tolv spillere i forhold til sidste sæson, hvor vi havde 23 aktive," siger Thomas Bang.
Flere af stamspillerne på de seneste års førstehold har valgt at prøve lykken andre steder. Ifølge Thomas Bang i klubber som VRI, Skanderborg og Lyseng.
"Det er ikke en sjov beslutning at skulle træffe, men vi kan få øje på andre løsninger, og vi kan jo ikke tvinge spillerne til at spille i Hornslet IF," siger Thomas Bang.
Der var ellers linet op til et par gode sæsoner i 2018 med ansættelsen af en træner med erfaring fra væsentligt højere niveau end Serie 2.
"Vi havde ansat en virkelig dygtig træner, men det har altså ikke været nok," siger Thomas Bang, der ikke har sendt udmeddelsesskrivelsen til DBU Jylland endnu, men han gør det snarest.
"Beslutningen er truffet i en enig bestyrelse, og jeg har svært ved at se, hvordan der lige pludselig skulle komme 12 nye spillere i løbet af ingen tid."
Hornslet forventer, at andetholdet i Serie 5 kører videre.

Hornslet var udset til i foråret at skulle møde disse hold i Serie 2:

  1. ACFC/AKF
  2. Fuglebakken KFUM Århus
  3. Galten FS
  4. Hasle B
  5. Aabyhøj IF
  6. Aarhus 1900
  7. Aarhus Fremad

 Med Hornslets farvel til turneringen bliver der nu en oversidder i hver spillerunde.

 

 

 

 

Publiceret 18 January 2018 15:23

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV