Seriefodbold:

Mr. Ådalen er tilbage på træningsbanen

Jan Espensen tager atter en tørn i sin hjerteklub, ikke mindst for at styrke bredden i seniorafdelingen

Af
Af Lars Norman Thomsen

"En legende vender tilbage!".
Sådan står der at læse med flammeskrift på IF Ådalens Facebook-side i dag søndag 14. januar 2018.
Så ved de fleste, at det er Jan Espensen, det handler om, når der tales om legender i IF Ådalen-regi.
"Det er med stor fornøjelse, at vi har fået overtalt Jan E. om at vende tilbage og give en hjælpende hånd. Det sker ikke mindst for at få styrket vores bredde i den kommende sæson," skriver Fodboldudvalget samt trænerduoen Lasse Dahl Sørensen og Kaare Brøgger Sørensen i opslaget.
Den engagerede Jan Espensen var for få år siden manden, der skabte et fodboldmirakel i Ådalsområdet med tre velfungerende seniorhold og over 30 mand til træning hver gang.
I den kommende sæson vil Jan Espensen være på træningsbanen mindst en gang om ugen og indgå i trænerteamet på linje med Lasse Dahl Sørensen og Kaare Brøgger Sørensen.
Førsteholdet er rykket ned i Serie 4, og her skal Jan Espensen bistå med råd og råd, ligesom han sammen med en anden Ådalen-storspiller, målmand Kaj Sørensen, får ansvaret for andetholdet i Serie 5.
Espensens indtog forventes at medføre, at det også bliver nemmere at stille et tredjehold i Serie 6 hver gang.
"Vi håber, at der virkelig er 100 procent opbakning til denne konstellation således, at vi igen ser vækst i seniorfodbolden i IFÅ," lyder det fra Fodboldudvalget og Lasse Dahl Sørensen og Kaare Brøgger Sørensen.

De opfordrer nu samtlige seniorspillere til at vise sig til nytårsappel lørdag 3. februar 2018 klokken 13 på Morfar Park i Lime.
 

Publiceret 14 January 2018 19:17

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV