KV17 - debat:

Vi skal kæmpe sammen om at få to lægeambulancer

Af Michael Mikkelsen (DF), kandidat til KV17 i Syddjurs:

"Jeg mener, at det er på tide, at debatten går i retning af, at regionen indser, at Djursland er underforsynet mht. lægeambulancer - for så vidt også hvad angår urimelige responstider.

Derfor bør vi forene kræfterne i de to Djurslands kommuner og forsøge at overbevise Regionen, at der skal være to lægeambulancer på Djursland.

Jeg kan allerede sige nu, at Dansk Folkeparti Syddjurs straks efter valget på tirsdag vil tage kontakt til vores nyvalgte DF-medlemmer i regionen for at gøre dem opmærksomme på problematikken.

Jeg finder, at Socialdemokratiets ambitionsniveau på dette område kunne være højere, de burde om nogen kæmpe for det her.

Dansk Folkepartis ambition er to lægeambulancer.

Jeg både håber og tror, at vi af den vej kan præge vores regionskolleger til at finde de bedste løsninger for begge Djurslands kommuner.

Det er en kæmpe udfordring for politikere fra både rød og blå blok, da der desværre er ved at gå "sognerådspolitik" i denne her sag.

Jeg er dog sikker på, at alle partier gerne vil være med til at finde løsninger på denne udfordring.

Her er der helt sikkert en sag, der er værd at kæmpe for, for alle politikere fra alle partier i begge kommuner.

Mit håb er, at vi kan forene kræfterne i begge kommuner på tværs af partifarve i stedet for at " slås" om placeringen af lægeambulancen.

God dag og godt valg til jer alle."

Publiceret 19 November 2017 16:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV