KV17 - debat Syddjurs:

Invitation til et Joint Venture om nedtagning af valgplakater

Af Uffe Stolt Rasmussen, Alternativet - uffestolt@gmail.com:

"Kære venne-partier i Syddjurs 
Onsdag 22. november står alle partier med den samme halv-trælse skal-opgave: At få pillet gårsdagens valgplakater ned. År efter år får vi partiforeningerne ud og rulle igen...og hver for sig kører vi ud af de samme veje og kravler op i de samme lygtepæle. Det synes vi i Alternativet Syddjurs er spild af både benzin, dæk-gummi-mikroplast og ikke mindst tid. Derfor vil vi gerne invitere alle partier til et samarbejde, hvor vi deler kommunen op imellem os og så kører ud og piller ALLE plakater ned – både vores egne og hinandens (ja også Per Zeidlers, hvis der stadig hænger nogle rundt omkring). 
For os i Alternativet er det vigtigt at vi får pillet plakaterne ned hurtigst muligt. Det er med gårsdagens valgplakater som med gamle aviser….Ingen nyhedsværdi...ingen gider læse dem længere, de hænger bare der og irriterer øjet for dem der passerer forbi. Flere borgere har også fortalt historier om nogle glemte valgplakater, der tidligere har fået at hænge i flere måneder efter valget.

Derfor foreslår vi en hurtig fælles aktion. Der starter 22. og slutter senest 25. november. Jo hurtigere jo bedre – det kunne være dejligt, hvis vores kommune blev kendt for en positiv historie om, at vi er det sted i Danmark, der hurtigst fik valgplakater ned. 
Arbejdsplan: 

  • Alternativet Syddjurs er tovholder
  • Hvert parti udnævner en plakat-teamleder
  • Teamlederne sender en mail med tilsagn om deltagelse til Uffe Stolt Rasmussen samt eventuel ønske om et bestemt område (det kan selvfølgelig ikke loves at alle ønsker kan blive efterkommet)
  • Uffe deler kommunens areal op i zoner og melder tilbage til teamlederne, hvilken zone, de har fået
  • Der pilles plakater ned...
  • Teamlederne melder tilbage til Uffe, når alle plakater er nede….
  • Når alle plakater er nede mødes vi et egnet sted  25. november, bytter plakater, får en juleøl sammen og skåler for godt samarbejde og go´ stil i Syddjurs :) 
Enkelt, let og elegant – tænker vi …. Hvis I vil være med i aktionen, så send en mail med navn, tlf.nr og email på jeres udnævnte teamleder til nedenstående mailadresse - senest tirsdag  21. november kl 12.00."

Publiceret 18 November 2017 23:27

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV