Formandsskifte:

Ny kvinde i spidsen for Syddjurs Kommunes Demoråd

Det er nu tredje gang, Demorådet i Syddjurs Kommune har holdt formandsvalg, og rådets nye formand hedder Oline Kaysen.
Kaysen har sin daglige gang på Den Jydske Håndværkerskole, men holder ellers til i Syddjurs Kommune, hvor hun før har været medlem af Demorådet og er nu vendt tilbage efter sit efterskoleophold på Den Danske Design- og Håndværksefterskole.
Det glæder ifølge en pressemeddelelse formanden gennem de seneste to et halvt år, Miriam Leander Petersen, at det netop er Kaysen, hun overlader posten til.

Enormt lærerigt

“Oline er både dygtig og flittig, og jeg er sikker på, at hun går til opgaven med stort engagement,” skriver Miriam Petersen. Også næstformandsposten er blevet besat på ny. Marie Madsen vil overtage denne, som før var besat af Morten Siig Henriksen. “Det har været enormt lærerigt at være en del af at skabe og forme Demorådet. Jeg er så glad for, og stolt over, at unge har det her sted, hvor ekstra politisk interesserede kan få lov at folde sig ud. Demorådet fungerer jo sådan, at alle kommunens unge har Demorådsmedlemmerne som ungerepræsentanter de kan gå til, hvis de har noget på hjertet. Unge bliver taget seriøst i Syddjurs. Og vi skal også tages seriøst. Jeg kan ikke udtrykke klart nok, hvor vigtigt jeg synes det er, at der findes et bindeled mellem unge og politik. Og hvor er det vigtigt og rart at se, at Demorådet går videre, selvom vi ældste medlemmer efterhånden holder op,” siger Miriam Leander Petersen.
Kommunalvalget er lige på trapperne, og Demorådet vil derfor selvfølgelig have stort fokus på det. Oline Kaysen forklarer:

Vigtigt budskab

“Vi arbejder på, at så mange unge som overhovedet muligt vil bruge deres stemme til valget. Det er vigtigt for os at sprede et budskab om, at stemmen er en billet til indflydelse for unge.”
Det nye fælleselevråd, der blev dannet i år, vil Demorådet gerne skabe et godt samarbejde med. jbe

Publiceret 14 November 2017 15:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV