Trivsel på skolerne:

De er vilde med at svare på Mols

Molsskolen har atter formået at få flest mulige forældre til at stemme ved den årlige trivselsundersøgelse for kommunens ti folkeskoler og specialskole

Af
Af Lars Norman Thomsen

Molsskolen vinder for 2. år i træk konkurrencen om at få flest mulige forældre til at besvare den årlige brugertilfredshedsundersøgelse for samtlige ti folkeskoler og specialskolen i Pindstrup. Naturbørnehaven Mols Bjerge tager også førstepladsen, når det gælder brugertilfredshedsundersøgelsen for dagtilbud i Syddjurs Kommune.

Syddjurs Kommune forsøger at motivere skolerne til at gøre en ekstra indsats for at få forældrene til at besvare undersøgelsen og udlodder derfor 8.000 kroner til den skole og den daginstitution, der topper listen.

Selvfølgelig for at få et brugbart og tilpas stort datamateriale, som gør undersøgelsen valid. På skoleområdet har forældre skullet besvare spørgsmål om læring, trivsel, inde- og ideområder, ledelse, madordning og skolens SFO.

Fællesbestyrelsen for Molsskolen og børnehaverne på Mols skal på et Fællesbestyrelsesmøde 28. november evaluere besvarelserne for Molsskolen og børnehaverne på Mols.
Brugertilfredshedsundersøgelserne for Molsskolen og børnehaverne kan læses på hjemmesiden www.molsskolen.dk i den nærmeste fremtid, lover skoleleder Claus Peter Olesen.

Publiceret 12 November 2017 12:03

SENESTE TV