RV17 - debat Djursland:

Jørgen Winther - igen en flyvsk idé

Af Lotte Horneman, Sommerlyst 6, 8500 Grenaa:

"Jørgen Winther foreslår en folkeafstemning om akutlægebilens placering baseret på et forslag, som Dansk Folkeparti forventes at fremsætte i Folketinget i 2018 uden sikkerhed for dets vedtagelse.

Han har åbenbart glemt, at Regionsrådet ved budgetlægning for 2017 besluttede at lade det præhospitale område i hele region Midtjylland undersøge for, om der kan ske en optimering og tilpasning af ressourceanvendelsen (citat fra beredskabsinfo). Undersøgelsen vil blive præsenteret inden nytår. I hvert fald respekterer han ikke sin egen deltagelse i beslutningen.

Eller måske benytter han bare nogle af de færdigheder, som han forklarer, at både han og borgmester Jan Petersen, Norddjurs har lært i Folketinget?

Det glæder mig til gengæld at læse kommentaren fra Marianne Kirkegaard (V), som nøgternt gør rede for sin holdning til akutberedskabet på Djursland. Hun viser med sin tilgang, at hun respekterer de spilleregler, der normalt benyttes i kommuner og regioner, hvor man jo skal forsøge at udmønte den lovgivning, som strømmer ud fra Folketinget.
Hun vil blive en god repræsentant for Djursland i Region Midtjylland.

Jørgens tilgang minder desværre meget om de oplevelser, som jeg erindrer fra vores fælles tid i Århus Amtsråd."Publiceret 11 November 2017 17:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV