KV17 - debat Syddjurs:

Fregatten Jylland vil samarbejde lokalt

Af Ole Bjerregaard (V), Syddjurs Byråd, formand for Fregatten Jyllands bestyrelse - kandidat til KV17:

“Det oprindelige turistkontor lukkede, og turisternes betjening sker i større udstrækning digitalt, og i samarbejde med Destination Djursland er der etableret en turistinformation på Fregatten Jylland. Erfaringen efter den første sæson er, at det er gået godt, men også at der er behov for forbedringer.

Som formand for Fregattens bestyrelse vil jeg gerne medvirke til, at der til den kommende sæson sker mærkbare forbedringer i betjeningen af gæsterne.
Samme holdning har institutionens nye direktør, som bl.a. har været i dialog med formanden for Ebeltoft Turistforening, og et samarbejde er ved at blive etableret, hvor turistforeningens frivillige sammen med Fregattens medarbejdere betjener turisterne, når der er travlt. Vi skal have en tilfredsstillende turistservice i en by som Ebeltoft.

Fregatten Jylland skal markedsføre sig i ind- og udland, men for direktøren og jeg er det også vigtigt med det lokale samarbejde med handelsstandsforeningen, andre attraktioner og øvrige aktører i lokalsamfundet.
Og netop samarbejdet med Ebeltoft Turistforening og de frivillige vil kunne give en bedre service til områdets gæster og for de, der er beskæftiget i turisterhvervet.”
 

Publiceret 11 November 2017 19:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV