Fodbold:

Ådalsskolen - Færøerne - Skive

Tidligere lærer på Ådalsskolen, Anders Gerber, er hjemme igen fra Færøerne og netop ansat som professionel fodboldtræner i Skive IK

Af
Af Lars Norman Thomsen

Anders Gerber nåede kortvarigt at være lærer på Ådalsskolen i perioden august - december 2015, før et job som professionel fodboldtræner på Færøerne i klubben NSI Runavik fik ham til at flytte teltpælene.

Nu er perioden på Færøerne slut efter næsten to år på de fodboldgale øer nordenfjords, men det bliver ikke Ådalsskolen som på ny får glæde af Gerber, der er 41 år og læreruddannet med linjefag i matematik, idræt, samfundsfag og hjemkundskab.

I stedet har Skive IK, der spiller i landets næstbedste fodboldrække, været vaks ved havelågen og ansat Gerber som professionel fodboldtræner. Ansættelsen sker øjeblikkelig.

Anders Gerber har tidligere stået i spidsen for FC Fyn og Aarhus Fremad og i en årrække været assistenttræner på fuld tid i Silkeborg. Et job han stoppede med i sommeren 2015.

Fodboldopdragelsen som spiller og træner fik han dog i Lystrup. Han blev uddannet lærer i 2006 fra Århus Lærerseminarium. Anders Gerber er i besiddelse af UEFA Pro-Licens.

Under sine to på Færøerne nåede Anders Gerber helt til tops i den færøske pokalturnering sammen med NSI Runavik.
Det betød kvalifikation til Europa League og to kampe mod Dinamo Minsk fra Hviderusland, der sammenlagt blev tabt 4-1.

Publiceret 27 October 2017 13:48

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV