Ungdomsfodbold:

Auning-drenge gjorde rent bord

Med ti sejre ud af ti mulige spillede Aunings U14 drenge sig frem til en sikker oprykning til Liga 3

Af
Af Lars Norman Thomsen

Aunings U14 drenge er klar til nye spillemæssige udfordringer efter jul, hvor holdet skal spille med i Liga 3.
Sådan noget kommer man ikke sovende til, men Auning drengene kendte deres besøgelsestid i efterårets ti spillerunder i Liga 4.
Ti kampe lig med ti sejre. Flottere kan det ikke gøres.
"Allerede i fjerdesidste kamp var oprykningen hjemme, og efter tredjesidste kamp var førstepladsen sikker,” fortæller den ene tredjedel af trænerteamet, Ebbe Pedersen.

Oprykningen og de flotte resultater blev fejret på behørig vis efter den sidste hjemmekamp, hvor der blev jublet og skrålet højt af alle og drukket børnechampagne af flasken.

Bred trup med 25 drenge

Drengenes suverænitet bliver sat i relief af en målscore, der så flot som 41 scorede mål mod kun syv indkasserede scoringer i egen forsvarszone.
“Drengene består af en meget bred trup, som træner flittigt og talstærkt. Det giver god konkurrence og bredde på alle pladser. Drengene er inde i en god udvikling i øjeblikket og har stort potentiale,” vurderer Ebbe Pedersen.

Med lidt tilgang hen over efteråret består truppen i øjeblikket af 25 drenge med masser af energi og et rigtig solidt og fasttømret kammeratskab med stor rummelighed, åbenhed og plads til alle.
Det glæder Ebbe Pedersen, der står for truppen sammen med Brian Jacobsen og Kim 'Nimmer' Rasmussen.

Trioen ser frem til de nye udfordringer, der vil komme med oprykningen til Liga 3. Forårets kampe bliver ikke nogen walk in the park.

Hen over efteråret og vinteren fortsætter truppen udendørstræningen en gang om ugen suppleret med indendørs træning.

Publiceret 20 October 2017 06:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV