Michael Aakjær, kandidat for Socialdemokraterne til KV17. Foto: Lars Norman Thomsen

Michael Aakjær, kandidat for Socialdemokraterne til KV17. Foto: Lars Norman Thomsen

KV17 - debat Syddjurs:

Lad os komme i gang med at snakke med DE UNGE

Af Michael Aakjær, kandidat for Socialdemokratiet til KV17 i Syddjurs:

“I slutningen af august skrev jeg et debatindlæg i avisen og opfordrede til, at vi kom i dialog med de unge i Hornslet. Opfordringen var på, at finde en løsning på “folkevandringerne” af vores unge rundt i byen. Artiklen blev delt og set flittigt.

I går (tirsdag 10. oktober, red.) var jeg til politisk debatmøde i Hornslet Hallen vedr. KV17. Der oplevede jeg flere politikkere respondere på frustrerede forældre og give udtryk for, at nu skulle vi i dialog med de unge – Velbekomme - det lyder til, at der nu kan skabes politisk opbakning.

En opfordring fra en forældre om at gøre brug af 8. og 9. klasses elevernes egne ideer og forslag blev til min skuffelse ikke taget op.
I stedet var der flere af gårsdagen politikere, der foreslog brug af DEMOrådet.
Jeg har i dag talt med et par fædre og unge. Jeg kan konstatere, at ingen af de adspurgte kendte til DEMOrådet – eller deres arbejde. Så er det den vej vi kan gå?
Svaret er NEJ. DEMOrådet er godt, men det er ikke der vi skal begynde. Vi skal i dialog med de unge. Og det er de unge der samles ved hallen, foran rådhuset, i parken, på Hornslet skole og omkring Mosegården – De unge som ikke bruger vores ungdomsskole og har en oplevelse af at ungdomsskolen ikke er et tilbud for dem – Det er dem vi skal tale med.
Jeg har også fornøjelsen af at være formand for bestyrelsen i Hornslet Hallen – Hornslet Hallen lægger gerne hus til en dialog med de unge samt andre interesserede.
Henvend jer derfor gerne til mig. Lad os komme i gang med arbejdet.”

Publiceret 12 October 2017 07:00