KV17 - debat Syddjurs:

Handle lokalt – husker vi det som borgere i Syddjurs?

Af Else Marie Høgh (V), kandidat til KV17 - nummer 2 på Venstres liste:

Som kandidat for Venstre til Kommunevalget 2017 i Syddjurs Kommune er en af mine mærkesager:
Vi skal huske at handle lokalt og støtte vores lokale handelsliv i vores byer.
Tænker vi på, som beboere i Hornslet og hele Syddjurs, at vi er begunstiget med at have et bredt udvalg af gode butikker med et stort udvalg af varer.
I Hornslet har vi vist det hele: skobutik, flere tøjbutikker, boghandel, legetøj, blomsterbutikker, gave & brugskunst, isenkram, flere brillebutikker, legetøj, cykelbutik, vinbutik, apotek, vi kan købe maling og værktøj, hvis vi mangler det, apotek, skindbutik, mange frisører, flere fødevarebutikker, apotek, biograf og ja, jeg kunne blive ved.
Jeg er en af dem, som kører på job i Århus hver dag og pendler ud af Hornslet.
Det ville være nemt at handle på vejen hjem.
Men nej! Jeg mener, at det er vigtigt, at jeg handler her i byen eller i kommunen, for derved er jeg med til at støtte de lokale butikker og erhvervsliv.
Og jeg synes, at det er skønt, at jeg kan gå en tur i Hornslet og klare mine indkøb, når jeg har mangler noget.
Og skulle jeg få brug for indkøb uden for den almindelige åbningstid, ja så har mange af vores lokalbutikker jo også en webshop, som jeg kan handle i, når jeg sidder i en sen aftentime hjemme i sofaen.
Jeg tror også, at det er meget vigtigt, at vi har så mange butikker som overhovedet muligt i Hornslet og resten af kommunen, hvis vi skal være attraktive for de nye tilflytterfamilier, som måske overvejer at flytte ud af Århus Kommune og hertil Syddjurs.
Og vi kan da kun ønske, at vi som borgere i en kommune med skøn natur, kan tiltrække mange flere børnefamilier, som kan være med til at udbygge Hornslet og alle øvrige byer Syddjurs Kommune.

Publiceret 25 September 2017 21:24

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV