RV17:

Opbakningen er nu total til Marianne Kirkegaard

Et samlet Venstre på Djursland står nu bag Marianne Kirkegaard som kandidat til Regionsrådet

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det er nu en kendsgerning, at Venstre på Djursland stiller med en fælles kandidat til Regionsrådsvalget, der afvikles samme dag som kommunalvalget, tirsdag 21. november.

Et samlet Venstre på Djursland står bag Marianne Kirkegaard, nuværende V-byrådsmedlem i Syddjurs, som kandidat til Regionsrådet.

På det seneste møde i Venstres regionsbestyrelse blev det besluttet at tillade de to kommuner på Djursland at have en fælles kandidat til regionsrådsvalget.

Den bedste løsning

“I situationen er det den bedste løsning,” siger Kommuneforeningsformand John Daugaard Hansen, Grenaa, fra Venstre i Norddjurs.

“Venstres Regionsbestyrelse har strakt sig langt for, at komme os i møde og det giver os en fantastisk mulighed for, at Venstre på Djursland igen bliver repræsenteret i Regionsrådet. I en tid med økonomiske udfordringer i regionen er det vigtigt, at vi står sammen og får truffet de bedste beslutninger for Djursland.”

Det er ikke nogen hemmelighed, at man i Norddjurs tidligt forsøgte at overtale tidligere folketingsmedlem Anne-Mette Winther Christiansen til at stille op, men hun afviste pure alle forsøg på tilnærmelser.

Tilfredshed i Syddjurs

Formanden for Kommuneforeningen i Syddjurs, Søren Høg, Ebeltoft, siger:

"Det er med stor tilfredshed at Venstre Norddjurs vil bakke op om Marianne Kirkegaard, der vil være et stort aktiv i Regionsrådet. Opbakningen giver et stærkt signal om, at vi har et godt samarbejde og at vi i fællesskab søger at opnå at få valgt en repræsentant, der fint vil kunne repræsentere Venstres politiske ønsker og behov i de to kommuner.”

Selv er Marianne Kirkegaard glad for, at hendes stemmeområde nu er hele Djursland:

”Norddjurs og Syddjurs er begge landkommuner, har sammenfaldende interesser og har i forvejen en lang række samarbejder på tværs af kommunerne, så jeg ser det helt naturligt at vi også til regionsrådsvalget kan se styrken i et samarbejde, der dækker hele Djursland. Jeg er glad og mener, at vi nu har forøget mulighederne for repræsentation i Regionsrådet.”

Publiceret 14 September 2017 11:15

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV