Seriefodbold - serie 4:

Kan Mørke fortsætte sejrsmarchen?

Tre sejre i streg og en suveræn målscore på 19-1. Det er de positive facts, som Mørke går på banen med til torsdag aftens udekamp mod Skødstrup

Af
Af Lars Norman Thomsen

Oprykkerne Mørke mener det alvorligt.
Denne gang skal pladsen i Serie 4 forsvares og gerne mere til.
Cheftræner Tonni Kristensen og hans tropper er startet ud med tre sikre sejre, og et forstærket Mørke hold med blandt andet stopperen Emil Anker har ikke efterladt nogen tvivl om, at der er krummer i mandskabet til mere.
Først gik det ud over Kolind-Perstrup, der blev bøllebanket med 10-0.
Efterfølgende blev et stærkt Lystrup hold besejret med 4-1 på udebane på to mål hver fra duoen Lau Olsen og Jeppe Emil Kusk.
Man-of-the-match: Christian Post.
Senest kunne Auning heller ikke stille noget op på Mørke Stadion. Hjemmeholdet cyklede en sikker 5-0 sejr hjem.
Asker Skytte til 1-0, Morten Rasmussen til 2-0, Jeppe Emil Kusk til 3-0, Morten Rasmussen til 4-0 og endelig Marc Poulsen til 5-0.
Jeppe Emil Kusk tillod sig den flothed at brænde et straffespark.

Skødstrup torsdag aften

"Vi er super glade over vores start, men vi ved også, at det bliver svært fra nu af, fordi holdene er kommet i gang, og vi har mødt hold, hvor formen ikke har været optimal," siger Tonni Kristensen.
Han mærker et hold, der hver gang går til opgaven med en tro på, at kampen kan vindes.
"Vi er begyndt at gå mere til den i nærkampene, og det gør, at vi vinder flere bolde og skaber meget fremad," siger cheftræneren.
Han fastholder fortsat, at sæsonmålet er overlevelse i Serie 4, men hvis hans mandskab vinder torsdag aften (24. august), når Mørke gæster Skødstrup, går den ikke med at fedtspille med ambitionerne ret meget mere.
Aftenens kamp spilles på Studstrup Idrætsanlæg og fløjtes i gang klokken 18.30.
 
 
 

Publiceret 24 August 2017 14:12

SENESTE TV