Lille spejl:

Hvem skal have handicapprisen i år?

Norddjurs Kommune efterlyser kandidater til årets handicappris

Norddjurs Hvem skal have årets handicappris 2017? Norddjurs Kommune stiftede i 2010 en handicappris, der én gang om året uddeles til den eller de, som har ydet en særlig indsats for borgere med handicap i Norddjurs Kommune.
Nu er tiden kommet til, at der skal indstilles kandidater til prisen for 2017. Handicapprisen gives til en enkeltperson, en virksomhed, en institution, en forening eller en organisation, der har ydet en særlig indsats til gavn for borgere med handicap bosat i Norddjurs Kommune. Alle kan indstille en prismodtager. Indstillingen skal være begrundet med en kort beskrivelse af ét eller flere eksempler på, hvordan prismodtagerne har ydet en særlig indsats for borgere med handicap.
“I lighed med sidste år ser vi frem til at modtage en bred vifte af forskellige forslag til kandidater”, siger formand for handicaprådet i Norddjurs Kommune, Peter Hjulmand.
Handicaprådet behandler på sit møde i oktober forslag til modtagere af handicapprisen 2017. I november vælger udvalget vinderen. Frist for indsendelse af forslag er 18. september 2017. Forslag til kandidater sendes på e-mail til: rbj@norddjurs.dk.

Publiceret 19 August 2017 11:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV