Jubilæum:

Fjellerup Børnehave fejrer 15 år

På fredag 18. august fejrer Fjellerup Børnehave 15 års jubilæum med en sommerfest, hvor nye og “gamle” børn samt forældre, tidligere ansatte og venner af huset er inviteret.
Sommefesten starter klokken 14.30 med kaffe og kage og klokken 15.45 er der velkomsttale ved distriktsleder Karsten Refsgaard. Klokken 16 kigger Fjellerup Brand og Redning forbi, og det samme gør Grenaa Politi og Bondemanden, som viser deres køretøjer frem. Herfter er der fælles spisning, så husk at medbringe egen madkurv, drikkevarer og tæppe.

Startet af forældre

Fjellerup Børnehave blev bygget i 2001, på initiativ af en gruppe forældre i Fjellerup By, og derfor har forældre fra starten sat deres tydelige præg på børnehaven. Da børnehaven blev etableret var der et stort ønske om, at børnene kunne få et måltid varmt mad i børnehaven. Børnehaven har således i alle 15 år haft en velfungerende madordning, hvor der dagligt laves mad fra bunden sammen med børnene. Forældrene har også opbygget en spændende naturlegeplads med både haver, bakker og vilde hegn.

Publiceret 13 August 2017 15:00

SENESTE TV