Rønde:

120 krolfspillere til stævne i Seniorlunden

TRIF 60+ er fredag vært ved et stort krolfstævne med spillere fra Midt- og Østjylland

Af
Af Martin Schultz

120 'krolfere' ventes til Seniorlunden ved Rønde Skole fredag 14. juli kl. 10,00, når TRIF 60+ er vært ved et større krolfstævne med spillere fra det midt- og østjyske område.
”Alle skal spille tre kampe, og der findes tre vindere i både herre og damerække, som går videre til årets supertræfferstævne til efteråret,” fortæller formand for TRIF 60+ Søster Ibsen.
Er man måske interesseret i at være med i TRIF 60+'s aktiviteter, kan man kikke forbi og se, hvordan det sportslige og sociale liv udfolder sig i Seniorlunden ved Rønde Skoles parkeringsplads ved Nattegalevej.
”Vi har et flot fremmøde på vores 'klubdagene' mandag og torsdag og onsdag aften, men vi har til flere 60+'ere,” siger Søster Ibsen om aktkviteterne i TRIF 60+, som har FRISK LUFT - BEVÆGELSE og FORNØJELSE som nøgleord.

Flagstang med eget flag

Trods lang og trist vinter og ligeså forår er Seniorlunden blevet flittigt benyttet af
TRIF Senior60+'ere alle mandage og torsdage, og siden midt i maj er også onsdag aften godt i gang, ”En flok 'græsmænd' passer 'parken' og krolfbanerne, og med pigehjælp bliver ukrudt og anden uønsket vækst holdt nede, så det - også - er en fryd for øjet at være med i klubben,” siger Søster Ibsen.Den årlige heldags udflugt for hele klubben blev afholdt i juni, hvor en busfuld glade 60+'ere var på en meget veltilrettelagt tur til Fur.En ny flagstang er blevet indviet i Seniorlunden, og Danmarkssamfundet har ved en højtidelig ceremoni i Ebeltoft Kirke og Marinestuen doneret 60+ flaget.
”Rønde Sparekasse har sponsoreret TRIF Senior60+, som nu er klædt på til både sol og regn med bluser og jakker, det ser godt ud, både når 'gå'erne' går gennem byen, krolf'erne spiller herhjemme, eller vi er til træf et eller andet sted i Jylland,” siger Søster Ibsen.
Tre hold er med i DGI's krolfturnering turnering, og alle ligger til fine placeringer.
 

Publiceret 12 July 2017 10:28

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV