Familiebil torpederet:

Vild biljagt endte med alvorligt uheld i Auning

Tre personer anholdt efter at have stukket af fra politiet

En patrulje ville tirsdag klokken 17.45 foretage en rutinekontrol af en bil på Kirkevej i Auning, men da patruljen forsøgte at standse bilen gassede føreren op og kørte i høj fart fra stedet.
Patruljen satte efter med en hastighed på op mod 110 km/t. Den eftersatte bil kørte endnu hurtigere, og patruljen mistede den kortvarigt af syne.
Ved ankomst til krydset Kirkegade/Nørregade kunne patruljen konstatere, at den eftersatte bil var kørt sammen med en anden bil, og at tre personer, der havde siddet i bilen, nu forsøgte at stikke af til fods.
Betjentene løb efter dem, og kort tid efter var de alle tre blevet anholdt. 
I den anden bil sad der en familie med to vokse og fire børn i alderen 6 til 15 år. De blev alle kørt til behandling på skadestuen, men slap umiddelbart med mindre skader og et muligt brækket håndled. 
Føreren af den eftersatte bil, en 24-årig mand, blev sigtet for uagtsom legemsbeskadigelse i forbindelse med færdselsuheldet, for narkokørsel, kørsel uden førerret, vigepligtsforseelse og for at være stukket af fra færdselsuheldet.
De to øvrige anholdte, en 21-årig mand og en 20-årig mand, blev også begge sigtet for at være stukket af fra færdselsuheldet uden at yde hjælp til de tilskadekomne.
dp

Publiceret 12 July 2017 11:34

SENESTE TV