FOFs efterårsprogram et hit allerede før udgivelse

På Djurs har 1.600 kursister forhåndstilmeldt sig de mange hold

aftenskole Flere uger før det trykte grønne katalog kommer ud fra FOF Djursland havde FOF allerede 1.600 forhåndstilmeldte kursister fordelt på de omkring 300 hold, der går i gang efter sommerferien. 1. juli blev det store program tilgængeligt på hjemmesiden www.fof-djursland.dk, og fra den dato kunne man begynde at tilmelde sig kurserne og købe billetter til de mange foredrag og arrangementer. FOFs kontor har lukket i juli, men fra 1. august sidder personalet klar til personlig betjening af de kommende kursister. Her ventes det store rykind fra anden uge i august, når det trykte katalog bliver husstandsomdelt over hele Djursland.

65 år på Djursland

“FOF har eksisteret på Djursland siden 1952, og selvom verden ser meget anderledes ud i 2017, så har folkeoplysningen stadig det samme mål, nemlig at gøre borgerne klogere, sundere og gladere. FOFs undervisning foregår i efteråret 65 forskellige steder på Djursland, og FOF har tilknyttet omkring 100 undervisere, som alle brænder for deres fagområde, og for at dele deres viden med andre,” udtaler skoleleder Lene Fribo i en pressemeddelelse fra FOF Djursland. Foredragene er en vigtig del af FOFs virke. De starter allerede 20. september, hvor Simon Krohn på Sostrup Slot & Kloster holder foredrag om yoga. I oktober og november er der også tre foredrag om den sidste del af livet ved hospicesygeplejerske Mette Gammelgaard, bedemand Anja Andersen og advokat Mads F. Petersen. I oktober gæster to skuespillere Pavillonen i Grenaa. Ulf Pilgaard 10. oktober og 23. oktober Bodil Jørgensen.

Kulturdage

Ved årets kulturdage 11. oktober og 8. november fortæller Roger Buch om det forestående kommunalvalg, Flemming Riskjær om stjernestunder, Leif Baltherzen om komponisten Niels W. Gade, og Anders Kjærgaard fortæller om Sirius patruljen i Nordøstgrønland. Ud over det er der alle de traditionelle aftenskolekurser i det store program. Se mere på www.fof.dk/djursland.jesl

Publiceret 11 July 2017 00:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV