Sommeråbent både ude og inde på Ørsted Kro

Gårdhaven er blevet en attraktion med de hvide havemøbler, masser af blomster og planter.

ØRSTED: Den folkeejede Ørsted Kro holder åbent hele sommeren - både ude og inde. Det var en stor succes sidste år. Siden er gårdhaven blevet en attraktion med de hvide havemøbler, masser af blomster og planter. I det hele taget et grønt og hyggeligt miljø midt i Ørsted, som man ikke lige forestiller sig, når man går forbi den gule krobygning på gaden uden for.
Derfor holdes der åbent både i gårdhaven - når vejret tillader det - og inde på kroen fra onsdag 28. juni og til og med fredag 4. august. Dog undtaget mandage og tirsdage.
Krovært Janne Simonsen byder fra kl. 18 på en overdådig sommerbuffet med forskellige slags kød, forskellige slags kartofler, salater, hjemmebagt brød og mange andre ting.
- Det, der har trukket tusindvis af mennesker fra hele landet til at spise på Ørsted Kro er, at al mad er lavet helt fra bunden i kroens nye og unikke køkken. Ikke noget med at springe over, hvor gærdet er lavest og bruge hel- eller halvfabrikata.
Det siger presseansvarlig for Ørsted kro, journalist Flemming Seiersen.
Det kan han sige med stor overbevisning, fordi han via serveringspersonalet ved, hvad de mange gæster mener. De fortæller om, hvor fantastisk de synes, den hjemmelavede mad er. De fortæller også, at mad af den kvalitet der serveres på Ørsted Kro, ikke laves ret mange andre steder. Og slet ikke på de få tilbageværende kroer eller restauranter uden for de store byer. For den sags skyld heller ikke i storbyerne. Som oftest gælder det om at lave mad så billigt som muligt for at lokke kunderne til, men ikke på Ørsted Kro.
 
 

Mad lavet fra bunden

- Hvis folk vil have billigt mad, ja, så må de gå andre steder hen. Mad lavet helt fra bunden og af høj kvalitet er Ørsted Kro's varemærke, siger krovært Janne Simonsen.
Som nævnt er sommerbuffeten på bordet på Ørsted kro hele sommeren - undtagen mandag og tirsdag. Og i øvrigt også undtaget torsdag. Da vil der hele sommeren stadig være tre forskelige slags stegt flæsk med kartofler, persillesovs og hjemmesyltede rødbeder. Den succes fraviger man ikke. Hver eneste torsdag året igennem strømmer gæsterne til. Både fra Østjylland og andre dele af Danmark. Der er næsten altid mindst 100 gæster i den hyggelige krosal. Rekorden er 240 på én aften. Flere gange har man måttet melde alt optaget, når der kom gæster, der ikke havde bestilt på forhånd. Derfor er det klogt at bestille bord.

Publiceret 27 June 2017 18:17

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV