Hundeskov - nu med drikkevand

Nu er der drikkevand til både hund og ejer i Hundeskoven, så tørsten kan slukkes efter en hård omgang leg med andre hunde og en god travetur.

KOLIND: For et år siden åbnede Kolind og Oplands Distriktsråd, Kolind Hundeskov, som har været en stor succes med mange brugere, hver eneste dag. Initiativet har fået mange roser af brugerne fra store dele af Syddjurs Kommune. Formand for Kolind og oplands Distriktsråd, Jens Ove Nielsen, glæder sig over de mange brugeres tilfredshed med det indhegnede anlæg.
Helt fra starten var Distriktsrådet opmærksom på installation af drikkevand, både til hund og ejer i Hundeskoven, så tørsten kunne slukkes efter en hård omgang leg med andre hunde og en god travetur.
Med hjælp fra Kolind Vandværk, som i forvejen havde en vandledning på P-pladsen, blev der indgået en sponsoraftale om levering af vand fra Kolind Vandværk. Distriktsrådet har derfor indkøbt en frostfri selvlukkende vandpost og fået denne installeret indenfor hegnet i Kolind Hundeskov.
Bysmeden i Kolind ved Rasmus Hansen, var med på ideen og har sponsoreret materialer og montage af vandposten.
Bent Nielsen fra Kolind og oplands Distriktsråd kan igen konstatere, når nye lokale initiativer til gavn for borgere og gæster dukker op, står der altid foreninger og enkeltpersoner klar med en hjælpende hånd, som giver en positiv synergieffekt for hele området.
Distriktsrådet håber med det nye tiltag, at Hundeskoven vil blive endnu mere anvendt, P-pladsen er også blevet udvidet i løbet af året, hvor der også er offentlig adgang til den øvrige del af Petersminde Skoven med flotte planter og træer.

Publiceret 27 June 2017 18:20

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV