Seriefodbold - Serie 3:

Kampsponsor kalder til oprykningsfest på Ryomgård Stadion

Murer- og tømrerfirmaet Hans Kjær Bach & Søn serverer lørdag en gratis pølse til alle tilskuere til IF Midtdjurs’ kamp mod Kristrup B

Af
Af Martin Schultz

IF Midtdjurs sikrede sig forleden oprykning til Serie 2 ved at slå Rougsø FF med 3-1 på udebane, og den oprykning skal lørdag fejres i forbindelse med sæsonens sidste kamp mod bundproppen Kristrup B på Ryomgård Stadion.
Det skal markeres, og med udsigt til høj solskin ønsker kampens sponsor, murer- og tømrerfirmaet Hans Kjær Bach & Søn, at give sit bidrag til at de forhåbentlig mange tilskuere får en festlig eftermiddag på Ryomgård Stadion.
I dagens anledning har Hans Kjær Bach & Søn booket en pølsevogn, hvorfra firmaet serverer en gratis valgfri pølse med brød til alle tilskuere. Det er muligt at købe øl og vand, samt ekstra serveringer.
Ved ankomsten til stadion vil der blive udleveret en værdikupon, som benyttes til udlevering af den gratis servering.
Oprykkerholdets kamp mod Kristrup B bliver fløjtet i gang kl. 13.30. Efter denne kamp slutter IF Midtdjurs 2. hold sæsonen med et lokalopgør kl. 15.15 mod Auning IF.

Virksomhed på nye hænder

Hans Kjær Bach & Søn fejrer som kampsponsor ikke blot IF Midtdjurs' oprykning til Serie 2, men også virksomhedens overgang til en ny ledelse.
Læs også: Velrenommeret Ryomgård virksomhed skifter hænder
Pr. 1. juli kommer Hans Kjær Bach & Søn, som har en lokal historie i Ryomgård tilbage til 1953, nemlig på nye hænder, efter at murermester Carsten Bach har solgt sin virksomhed Hans Kjær Bach & Søn til århusianske Høgh & Rousing.
“Vi fastholder navnet, vi fastholder adressen på Industrivej 23 i Ryomgård, og vi kører videre med de samme medarbejdere,” siger direktør Jonas Sønberg, Høgh & Rousing.

FAKTA

Hans Kjær Bach & Søn

Det velrenomerede murer og tømrerfirma, Hans Kjær Bach & Søn en virksomhed med stor lokal forankring.
Virksomheden får tilgang af nye kræfter til virksomhedsledelsen, men beholder de samme medarbejdere, hvoraf mange har arbejdet i virksomheden i mange år.
Den 64 år gamle virksomhed vil fortsat være at finde på Industrivej 23, og Simon Kjær vil fortsat stå for den daglige drift.
Fremadrettet vil det foregå i samarbejde med den nye murerformand Casper Mønster og Høgh & Rousings administrative medarbejdere i Aarhus.

Publiceret 14 June 2017 13:27

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV