Hornslet:

53 årig bokseveteran skal atter i ringen på lørdag

Hornslet Bokseklubs professionelle letsværvægter Johnny Reiffenstein bokser i Karslruhe

Af
Af Lars Norman Thomsen

53 år og fortsat professionel kampbokser? Det må da være en joke, tænker man. Sådan er det ikke for Hornslet Bokseklubs Johnny Reiffenstein, der lørdag kravler ind under tovene ved et professionelt boksestævne i Bauer Sportscenter i Karlsruhe i Tyskland.

Her skal han møde Marco Kuvac (4-1) fra Bosnien. Han sekunderes af sin promotor og cheftræner Arne Lund Christensen ved stævnet.

Cheftræneren kunne tidligere på året beundre veteranbokserens kamp ved Hornslet Bokseklubs eget hjemmestævne, hvor Johnny Reiffenstein leverede en overbevisende indsats og vandt sin kamp.

“Johnny har trænet intensivt de sidste måneder og har kørt ekstra på her de sidste 3 uger med træning 6 dage om ugen og flere dage med 2 gange træning,” fortæller Arne Lund Christensen til hjemmesiden lionheart-boxing.dk om letsværvægteren, der er en af mange boksere som nyder at være en del af boksemiljøet i Hornslet Bokseklub, hvor en bred kreds af nævefigthere, både piger og drenge, træner på livet løs under kyndig vejledning af en række veluddannede trænere med mange års erfaring.

Det er meningen, at Johnny Reiffenstein skal bokse yderligere en kamp i 2017 til oktober ved Hornslet Bokseklubs eget hjemmestævne.

Publiceret 17 May 2017 10:30

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV