Seriefodbold - Serie 3:

Rougsø FF nyt tophold efter hårdt tilkæmpet sejr

Ubesejrede Rougsø FF måtte kæmpe hårdt for at få en smal 2-1 sejr hjem mod SMIFF på udebane

Af
Af Martin Schultz

Rougsø FF fik sat endnu tre point ind på kontoen tirsdag aften på Albæk Stadion, og holdet indtager nu en overraskende førsteplads efter fire runder.
I kampen mod SMIFF var Rougsø FF toneangivende i starten af opgøret, men man skal simpelthen score i sine gode perioder for at vinde en fodboldkamp.
”Og det gjorde vi ikke, hvilket skyldtes uskarphed og en dygtig målmand hos modstanderne. Vi brændte virkelig nogle store chancer ved vores fire forreste spillere Søren Bai, Søren Jakobsen, Rasmus Gjesing og Jannick Nielsen, men den ene mirakelredning efter den anden holdt hjemmeholdet på 0-0,” siger Rougsø FF-træner Jesper Møgelvang.
”SMIFF kom efterhånden bedre med i kampen, da tempoet faldt lidt på den utroligt ujævne bane, og de fik et lille overtag efter en halv times spil.”
Det udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig foran efter 35 minutters spil, da Søren Kudahl tog chancen langt ude fra.
”Vores unge målmand Nicklas Nygaard fik tilsyneladende solen i øjnene, og skuddet blæste i mål lige om hans ører. AGF's kommende sportsdirektør Erling "Fætter" Thomsen var efter ham efter kampen, da han mente, at det var urutineret ikke at have en kasket på...,” fortæller Jesper Møgelvang (se video-indslaget på Brian Skaarups Facebook profil).

Casper Bruus blev Man of the match med flot halvflugter

Hjemmeholdets føring ved pausen var stik imod spil og chancer, og Rougsø FF brugte pausen på at bringe Casper Bruus i spil i stedet for Rasmus Gjesing.
Holdet startede anden halvleg med et massivt overtag, og det lykkedes Søren Bai at fremtvinge et straffespark, som Lars Thomsen sikkert omsatte til en udligning til 1-1, og gæsterne fortsatte med at lægge pres på hjemmeholdet.
Det lykkedes for unge Casper Bruus at bringe Rougsø FF foran med 2-1, da han flot halvflugtede bolden i mål med indersiden af sin højre fod fra kanten af feltet. Han gjorde sig dermed fortjent til titlen som Man of the match, da han blev matchvinder med den flotte afslutning, der skruede uden om målmanden for siden hen at ramme bagstiveren bag stolpen.
”Vi bragte Mads Katholm i spil i stedet for Søren Jakobsen, og senere kom Ronni Juul Jensen på banen i stedet for Jannick Nielsen. SMIFF fik overtaget, men blev ramt af en advarsel, og derefter kunne vi flere gange have lukket kampen på gode kontrachancer. Det lykkedes dog ikke, og siden hen blev vi presset helt i bund i slutningen af kampen,” fortæller Jesper Møgelvang.

Rougsø FF’s målmand gjorde skaden god igen

Gæsternes målmand Nicklas Nygaard gjorde skaden fra første halvleg god igen, da han præsterede et par pragtredninger.
”Vi fik ham også til at smile lidt igen ved at drille ham lidt efter kampen med det fatale drop i første halvleg,” fortæller Jesper Møgelvang.
”For tredje gang i fire kampe spillede vi ikke specielt godt, men vi fik alligevel pointene ved at kæmpe og ved at stå sammen som et hold.”
Næste opgave venter på fredag, hvor Rougsø FF hjemme skal møde Ådalen IF, der har fået en skidt start på sæsonen. De efterfølgende fredage venter henholdsvis oprykningsfavoritterne fra IF Midtdjurs ude og Vorup FBs andethold hjemme.
”Vi forventer stort set at kunne fastholde truppen fra i aftes, da Mads Kusk og Mikkel Fisker desværre fortsat er ude med skader,” siger Jesper Møgelvang.

Kampfakta

Serie 3, Pulje 35
SMIFF - Rougsø FF 1 - 2 (1 - 0)
Tirsdag 18. april kl. 19.00 på Albæk Stadion

Målscorere:
1 - 0 Søren Kudahl
1 - 1 Lars Thomsen (straffespark)
1 - 2 Casper Bruus

Rougsø FF's holdopstilling:
Nicklas Nygaard - Jesper Thomsen, Jonas Kusk, Mikkel Knudsen, Anders Lindegaard - Jannick Nielsen, Søren Bugge, Lars Thomsen (anf.), Søren Bai, Rasmus Gjesing - Søren Jakobsen samt Casper Bruus, Mads Katholm og Ronni Juul Jensen

Man of the match:
Casper Bruus - 8
Søren Bai - 3
Søren Bugge - 1
Jonas Kusk - 1
Jannick Nielsen - 1
Anders Lindegaard - 1

Publiceret 19 April 2017 14:39

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV