Seriefodbold - Jyllandsserien:

Spillere med skæg en mangelvare hos FC Djursland

Cheftræner Aroldo Strack har måttet erkende, at vejen til Danmarksserien er længere end først antaget

Af
Af Lars Norman Thomsen

FC Djursland har ikke fået den start på sæsonen i Jyllandsserien-1, som cheftræner Aroldo Strack havde forventet. Efter fire turneringsrunder har overbygningsholdet blot samlet fire point.
"Det har ikke været godt nok," siger cheftræneren.
Påskens to kampe var da også op og ned.
Skærtorsdagens 4-0 sejr over et Hjørring mandskab uden spillere fra førsteholdstruppen i FC Vendsyssel var godkendt.
Efter en lidt svag start på sæsonen imponerede Lucas 'Gugga' Dambros da Silva med et hattrick, mens Kristian Kaagh stod for scoringen til 4-0.
"Vores præstation var godkendt," lyder det fra Aroldo Strack, der måtte se en skadet Jacob Munk Christensen forlade banen efter første halvleg.
2. påskedag tabte FC Djursland til gengæld udekampen mod Aabyhøj med 2-1 (1-0), og her var præstationen langtfra godkendt.
"Vi burde have vundet kampen, for vi skabte chancer nok. Jeg talte tre muligheder, hvor målmanden var væk, men hvor vi alligevel ikke formåede at score," siger Aroldo Strack.
Felipe Soares reducerede til 2-1 på straffespark for FC Djursland.
 

Brasch spiller med attitude

I de første kampe er FC Djursland først og fremmest blevet udfordret på fysikken.
"Vi mangler flere folk med skæg, der kan tage ansvar inde på banen. Jeg kan konstatere, at vi har lang vej igen, og derfor er oprykning til Danmarksserien slet ikke noget, som jeg går op i lige nu," siger FC Djurslands cheftræner.
"Vi må være tålmodige med vores unge og kigge lidt længere fremad, men jeg vil dog fastholde, at alder og ansvar ikke nødvendigvis hænger sammen."
Aroldo Strack fremhæver den unge forsvarsspiller Rasmus Brasch som et lysende eksempel på en ung spiller, der spiller med stor attitude i hver kamp.
"Rasmus leverer altid en enorm indsats, og man kan på lang afstand se, at han er på. Han har fortsat meget at lære, men han vil det, og det er betingelsen for at blive bedre."
Rasmus Brasch blev kåret til man-of-the-match mod Aabyhøj.

Ændringer undervejs

Arolodo Strack bebuder ændringer før lørdagens kamp på HSM Arena klokken 15 mod Brønderslev, der efter de første fire runder er bundhold med kun et point.
Det tikkede ind på kontoen i sidste spillerunde mod Thisted FC. Opgøret sluttede 2-2.
"Jacob Munk Christensen, Christian Fløjborg og Jesper Sørensen er tvivlsomme til kampen," siger Aroldo Strack, der hidtil har lagt sin preslinje højt, men det går han nu væk fra i erkendelse af, at modstanderne efter nytår har haft for let ved at spille sig ud af pres.
"Vi bliver nødt til at være mere fleksible, så vi kun i forskellige faser af kampene vælger at presse højt."
"Lige nu koncentrerer vi os om næste kamp, og så udelukker vi alt andet snak. Vi er netop ikke i en situation, hvor vi bør tænke længere frem end til næste kamp."
 

Publiceret 19 April 2017 16:25

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV