Seriefodbold - Serie 1:

Nyoprykkede Vivild har spillet to gange remis

Indskiftede Casper Moltke Christiansen udlignede for Vivild i lørdagens hjemmekamp mod Hadsund til slutresultatet 1-1

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nyoprykkede Vivild har mistet Jakob Hørning fra sidste års førsteholdstrup, ligesom Frederik Espensen er på udenlandsrejse, men til gengæld er flere nye kommet til og har gjort konkurrencen om en plads blandt de bedste 14 stor.
Frederik Bjerregaard, der bor og læser i Aalborg, er nu fast med. Det samme er Casper Moltke Christiansen, lærer på Vivild på Vivild Gymnastik & Idrætsefterskole, som  var skadet i hele efteråret.
Helt nye er Martin Fiehn Andersen, der efter en årrække i Aastrup-Hammelev, er vendt tilbage til Vivild, Peter Ungstrup, ungt talent med daglig gang på Brazil Football College og med mange førsteholdskampe hos FC Djursland, og Lauritz Hørby, som er tilbage i Vivild efter i sidste sæson at have spillet Serie 3 i AH 2012.
Alle tre nye var med i sæsondebuten i Kristrup, hvor Vivild på en svær bane opnåede 2-2 efter at have været nede med 2-0 indtil 20 minutter før tid.
Sebastian Stær og Lauritz Hørby scorede for Vivild.
"Kristrup mente, at vores ene point var rent tyveri. Det var jeg ikke enig i, fordi vi havde muligheder for at komme foran, inden de scorede første gang, men det er klart, at når man fører 2-0 et godt stykke ind i anden halvleg, så forventer man selvfølgelig også at kunne holde hjem," siger Vivilds cheftræner Dennis Holdgaard.

Sebastian Stær (tv) og Lauritz Hørby scorede for Vivild i 2-2 kampen mod Kristrup. Foto: Kurt Enevoldsen

Sebastian Stær (tv) og Lauritz Hørby scorede for Vivild i 2-2 kampen mod Kristrup. Foto: Kurt Enevoldsen

Manglede det sidste mod Hadsund

Søndag mødte Vivild på hjemmebane, Langhøj Idrætscenter, Hadsund, der trænes af den tidligere Hobro spiller og assistenttræner for samme klubs bedste hold, Peter Thomsen.
Dennis Holdgaard måtte se bort fra en skadet Peter Ungstrup. Til gengæld kunne han råde over Casper Moltke Christiansen, der godt nok startede på bænken.
Han blev sendt ind i pausen, hvor stillingen var 1-0 til gæsterne.
Casper Moltke Christiansen blev placeret som angriber. En uvant plads for ham, men ikke mere uvant end, at han slog til første gang chancen bød sig.
I det 54 minut sparkede han konsekvent en tværpasning i nettet til udligning 1-1.
"Vi havde flere muligheder i resten af kampen. Så mange, at vi bagefter i omklædningsrummet også var af den opfattelse, at vi skulle vundet, men desvære kendte vi ikke vores besøgelsestid," siger Dennis Holdgaard.
"Jeg talte efter kampen med Hadsunds træner Peter Thomsen, og han sagde også at skulle kampen have haft en vinder, så burde det have været os."
Dennis Holdgaard vedgår dog, at hans hold kunne have smidt alle tre point, hvis Hadsund havde udnyttet en kæmpe direktør kort før tid.
Nu slap Vivild med skrækken.

Lakmusprøve Skærtorsdag

Skærtorsdag møder Vivild på Langhøj Idrætscenter forhåndsfavoritterne til oprykning, VRI, der er blevet forstærket på flere positioner op til denne sæson.
Kampen spilles klokken 12.
VRI er uden Rasmus Winther Johansen, ny i truppen. Han fik det røde kort i seneste kamp, hvor VRI vandt 2-0 over Kristrup, og ryger dermed i karantæne.

"Jeg forventer at stille med samme hold, som mod Hadsund, og lader Peter Ungstrup sidde over en gang mere, så han kan få bugt med sin skade," siger Dennis Holdgaard.
"Vi er fint tilfredse med de to point, som vi har hentet i de to første kampe, og jeg har ikke tabt ydmygheden, når jeg siger, at vi har kunnet se, at vi godt kan klare os i Serie 1," siger Dennis Holdgaard.
Klubbens målsætning er forbliven i Serie 1.
Vivilds andethold i Serie 4 er kommet fint fra start med to sejre i to kampe. Den sidste dog på en billige baggrund, idet hårdtprøvede IF Mols, der har mistet mange spillere forud for denne sæson, ikke kunne stille hold.
Vivild møder Skærtorsdag IF Midtdjurs klokken 14 lige efter, at førsteholdet har spillet, og det bliver blandt andet med flere tidligere førsteholdsspillere i truppen, som Thomas Thorngaard, Tommy Sørensen og Emil Thyre.
Muligvis også klubbens tidligere træner, Jacob Stensgaard, der senest spillede i Aastrup-Hammelev, men har fået lyst til at træne og spille med, når tiden tillader det.

Publiceret 10 April 2017 21:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV