Seriefodbold - Serie 1:

Nørager har fået en skæv start

Landsbyklubben er startet med to nederlag. Lørdag tabte Nørager til AGF, hvor målmand Jesper Bredahl var klart bedste mand, mens flere andre tabte kasketten

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nøragers nye cheftræner Ole Kjær har fået noget at tænke over efter, at de to første turneringskampe mod CIF (hjemme) og AGF (ude) har budt på to nederlag.
Hjemmekampen mod CIF blev tabt med 2-1 (0-1), og den skulle have givet mindst det ene point, ifølge Ole Kjær.
"Vi fører 1-0 ved pausen på et glimrende mål af Mads Fulglsang Pedersen og føler, at vi har styr på det. Så scorer CIF kort efter pausen, da et skud bliver rettet af og snyder vores målmand Jesper Bredahl," fortæller Ole Kjær.
CIF scorede sejrsmålet kort før tid efter en brøler i Nøragers bagerste rækker.
"Det havde ikke været misvisende, hvis vi havde fået 1-1. F'ør CIF scorede sejrsmålet, havde Mads Fuglsang Pedersen en stor hovedstødschance, som han desværre missede," siger Ole Kjær.
Cheftræneren er ellers svært tilfreds med unge Mads Fulglsang Pedersen, der er kommet tilbage til Nørager efter et ophold i Randers FC som både har budt på ungdomselitefodbold og kampe for Randers FC i Danmarksserien.
"Mads er en dejlig type, der træner hver gang og godt ved, hvad det handler om. Han har gjort det meget fint," roser Ole Kjær.

Helt galt mod AGF

I lørdagens udekamp mod AGF på kunstgræsbanen på Fredensvang kunne Nørager disponere over Michael Jensen, der var hjemme på ferie.
Michael Jensen er ellers udstationeret som MP'er i Afghanistan.
"Vi blev trykket i bund før pausen, hvor vi måtte love for, at Jesper Bredahl i målet stod en aldeles fremragende kamp og reddede os i flere tilfælde," siger Ole Kjær, der så Daniel Sortkjær brænde en stor chance efter blot tre minutters spil.
En tændt AGF mandskab i medvind kom foran 1-0 efter 25 minutters spil ved Kasper K. Poulsen.
"Vi brugte den første halve time på at råbe efter dommeren, mod- og medspillere, og det påvirkede vores muligheder negativt," siger Ole Kjær.
Efter en halv time røg Lasse Jensen ud i ti minutter med gult kort, og det havde den positive indvirkning på de øvrige, at de rykkede sammen i bussen det sidste kvarter og rent faktisk sluttede de første 45 minutter okay.

Grotesk situation

Efter pausen fik Nørager vinden i ryggen, og de første 25 minutter bød på udmærket fodbold fra gæsternes side. Et par chancer blev det også til.
Lige før, at Ole Kjær gjorde klar til at satse med to angribere, modtog anfører Kasper 'Swotte' Sortkjær et gult kort efter en nærkamp.
Syv minutter før tid spillede AGF så gæsterne tynde, og Michael Weber Mortensen kunne let øge til 2-0.
Umiddelbart herefter opstod kampens mest groteske situation.
Daniel Sortkjær valgte at give bolden efter scoringen, før dommeren havde fløjtet. Det fik kampens opmand til at give Sortkjær det gule kort, fordi han opfattede handlingen som en klar provokation.
Michael Jensen reagerede prompte ved at sparke bolden ud af banen i raseri over kendelsen med det resultat, at han også fik gult.
"Meget grotesk situation, men symptomatisk for vores måde at agere på i denne kamp. Det er klart, at en dommer ikke gider høre på brok i en hel kamp, så får det konsekvenser," siger Ole Kjær.
Han fremhæver Jesper Bredahl som sit holds klart bedste spiller
 

Mod Hadsund Skærtorsdag

Nørager møder i påsken Hadsund på udebane Skærtorsdag klokken 13, og 2. påskedag gælder det Vorup FB på Nørager Stadion klokken 13.30.
Vorup FB trænes af brødrene Jan og Mads Iversen. Førstnævnte har en fortid i Vivild som træner, mens Mads Iversen har været træner i Nørager for år tilbage.
"Jeg betragter Vorup sammen med VRI som favoritter til førstepladsen i Serie 1, og så er vi seks hold tilbage, der skal kæmpe om at undgå de to nedrykningspladser. Jeg så Hadsund spille 1-1 søndag mod Vivild. Et fair resultat, og jeg bemærkede, at Hadsund er et meget velorganiseret hold," siger Ole Kjær.
Han håber, at alle har lært af kampen mod AGF, så det bliver et Nørager mandskab, der vil bruge de 90 minutter i Hadsund på at spille fodbold og ikke på konstant brok, som det var tilfældet mod AGF.
Michael Jensen er ikke til rådighed i påskens to kampe. Det er derfor sandsynligt, at Ronni Bruun træder ind i truppen igen. Bruun var også med i truppen mod CIF.
Nøragers unge andethold i Serie 5 startede sæsonen med at vinde 1-0 over FC Glesborg på Nørager Stadion. Med hos Nørager var far og søn, Karsten 'Købmand' Jensen og Sigurd Fisker Jensen.
Til gengæld var sidste års cheftræner Allan Haslund ikke med. Han har ellers været med i et par træningskampe på andetholdet og lovet at hjælpe, når han kan.
 
 

Publiceret 10 April 2017 12:15

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV