Et lille udsnit af de mange spillere som indgår i FC Glesborgs seniortrup

Et lille udsnit af de mange spillere som indgår i FC Glesborgs seniortrup

Seriefodbold:

FC Glesborg starter op en uge før turneringsstart

En intern træningskamp på en time udgør FC Glesborgs forberedelser før den første kamp i Serie 5 mod Allingåbro

Af
Af Lars Norman Thomsen

Modsat andre seriehold på Djursland, der er startet forberedelserne til den nye fodboldsæson allerede i januar, så tager FC Glesborg situationen med stoisk ro.
Først søndag 2. april inviterer klubben til nytårsappel. Det er kun en uge, før første turneringskamp mod genetablerede Allingåbro på Allingåbro Stadion.
Nytårsappellens program lyder på en intern træningskamp på 2 x 30 minutter. Herefter står den på en kold øl og stadionpølser.
FC Glesborg blev dannet for et par år siden med det klare formål at samle en stor trup af spillere, der gerne ville spille en fodboldkamp i ny og næ. Debutsæsonen resulterede i oprykning fra Serie 6.
Hovedparten af spillerne har rod i Nørre Djurs HK, så mange af dem er allerede i en fysisk form som rækker pænt og mere til fodbold på Serie 5-niveau.
Ambitionerne er ikke til stroppetræning to gange om ugen og digre handleplaner. Målet er udelukkende at holde formen ved lige, mens håndbolden kører på vågeblus.
Nytårsappellen starter klokken 14. Tilmelding er obligatorisk af hensyn til holdsammensætning og bespisning.
FC Glesborg er i Serie 5 i pulje med følgende lokale hold: Nørager, Rougsø, AC Norddjurs, Allingåbro og Aastrup/Hammelev IF.

Publiceret 16 March 2017 08:59

SENESTE TV