Indefodbold:

U13 piger hjem fra Jysk Mesterskab med bronzemedaljer

U13 pigerne fra Kolind/Midtdjurs tabte kun med et mål i semifinalen til de senere vindere til Jysk Mesterskab i Jetsmark Idrætscenter

Af
Af Martin Schultz

De syv fodboldpiger på U13 holdet fra Kolind-Perstrup IF/IF Midtdjurs var så tæt som overhovedet muligt på at nå helt til tops til Jysk Mesterskab i weekenden i Nordjylland, men måtte nøjes med en bronzemedalje efter en flot indsats mod de allerbedste jyske hold i deres række.
Pigerne fra Kolind/Midtdjurs førte nemlig med 6-5 indtil der manglede et minut af semifinalen mod rækkens absolutte favoritter, Mejrup GU, som senere sikkert vandt finalen mod Dybbøl IU.
Læs også: U13 piger fra KPI/IFM klar til at spille om Jysk Mesterskab

”Vi spillede det bedste vi kunne og var meget tæt på. Vi var foran flere gange i kampen og var foran med et mål, da der manglede et minut af kampen. Så vi var hele følelsesregistret igennem, og havde vi vundet denne semifinale, er jeg sikker på, at vi var blevet Jyske Mestre,” siger Allan Nørgaard, som sammen med Rene Foss og Kim Maarup er trænere for de talentfulde piger i KPI/IFM's U13 trup.
Semifinalen mod Mejrup GU var pigernes 8. kamp i løbet af weekenden til et spændende JM-stævne i Jetsmark Idrætscenter. Efter nederlaget modtog pigerne fra KPI/IFM bronzemedaljer på en delt 3. plads med pigerne fra storholdet AaB.

Hel weekend i ferielejligheder i Blokhus

U13 pigerne fra KPI/IFM tog af sted til Nordjylland allerede fredag eftermiddag og blev sammen med trænerne og forældre indkvarteret i flere ferielejligheder i Danland i Blokhus.
Om lørdagen startede stævnet med sejre over Dronningborg med 4-3 og Skive med 4-1 inden det blev uafgjort med SIV på 3-3. Dagen sluttede dog med et nederlag til Dybbøl på 7-3.
”Lørdag aften hyggede vi os alle sammen med blandt at se MGP og gå i svømmehallen. Vi havde opdateret vores resultater på facebook og der blev skrevet flittigt sammen med de øvrige piger i truppen, som ikke var med til Jysk Mesterskab,” fortæller Allan Nørgaard.

Spillede lige op med de bedste jyske hold

Søndag startede med en sikker sejr over rækkens svageste hold Tønder på 5-1 inden KPI/IFM skulle spille mod to af de absolutte favoritter. Det blev til nederlag til Mejrup GU med 6-4 og til AaB med 7-4, men pointene rakte til den 4. plads, som sendte holdet videre til semifinalen mod nr. 1 Mejrup GU.
”Mejrup GU er et hold med rigtig mange dygtige spillere, og klubben samler spillere op fra et stort område omkring Holstebro. De har omkring 50 piger i deres trup mod de 14 piger vi har med i vores trup på Djursland. Mejrup GU vandt også B-rækken sikkert med deres næstbedste hold,” fortæller Allan Nørgaard.
Alligevel var pigerne fra KPI/IFM meget tæt på at slå favoritterne fra Mejrup GU i semifinalen, men vestjyderne trak det længste strå med 7-6 sejren.
”Der skal lyde en stor ros til hele vores hold, som med en samlet trup på 14 spillere kunne spille lige op med de allerbedste jyske hold,” siger Allan Nørgaard.

Allerede klar mandag på grusbanen

Deltagelsen i Jysk Mesterskab var en stor oplevelse for pigerne, og selvom de havde spillet otte kampe i løbet af weekenden, var de alle klar til træning på grusbanen i Ryomgård mandag eftermiddag.
U13 pigerne skal i foråret spille Mesterrække på 11-mandshold, og trænerteamet er interesseret i at få flere spillere med i truppen.
”Vi spiller allerede vores første træningskamp på søndag. Vi vil meget gerne se ny ansigter på holdet, for med 14 spillere er vores trup ikke helt bred nok til forårssæsonen med 11-mandsfodbold,” siger Allan Nørgaard.

Publiceret 08 March 2017 11:26

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV