Pokalhåndbold:

Topholdet Hornslet IF får testet niveauet mod SønderjyskE fra 1. Division

Formstærke Hornslet IF's divisionsdamer får torsdag aften hænderne fulde i pokalkamp mod SønderjyskE fra 1. Division

Af
Af Martin Schultz

Der venter publikum lidt af en håndboldoplevelse, når det lokale tophold i 3. Division Hornslet IF torsdag aften kl. 19.30 i Hornslet Idræts- og Kulturcenter tager imod 1. Divisionsholdet SønderjyskE i SantanderCup/Pokalturneringens 5. runde.
I 4. runde mødte Hornslet IF også et højererangeret hold i Hasle KFUM fra 2. Division, som blev besejret med 29-21.
”Vi glæder os alle til kampen og er spændte på at teste vores niveau mod en så stærk modstander fra 1. Division. Kampen ligger godt for os, fordi vi spillede i søndags og ikke har nogen kamp før lokalopgøret mod Åstrup/Hammelev-Grenaa søndag 12. marts,” siger Hornslet IF-træner Max Christensen.
”SønderjyskeE bliver den højest rangerede modstander Hornslet IF har spillet imod i min tid som træner,” siger Max Christensen, som ganske vist sidste år med sit hold mødte Hadsten fra 1. Division i en pokalkamp. Men SønderjyskE ligger nr. 3 i 1. Division. Lige netop en plads foran Hadsten
Hornslet IF har haft en forrygende sæson i 3. Division og ligger med fire kampe tilbage som en sikker nr. 1 i rækken med store chancer for en direkte oprykning. Holdet har vundet 16 ud af 18 kampe og havde kun en svaghedsperiode med to nederlag i træk lige før og efter jul.

En balance mellem at vinde kampen og spare ressourcer

SønderjyskE er som nr. 3 med i toppen af 1. Division og tager kampen mod Hornslet IF som en seriøs opgave.
”Man så i sidste runde af pokalturneringen, at toppen af 3. division bestemt byder på noget godt håndbold og kan drille selv de bedste hold, hvis ikke man har fokus på opgaven og gør det man selv er bedst til. Så der venter bestemt en interessant udfordring i 5. runde af Pokalturneringen,” skriver SønderjyskE på sin hjemmeside som optakt til kampen.
”SønderjyskE har tre U18 spillere med i dette opgør, nemlig Anne-Sophie Johannsen, Camilla Hansen og Emma Skovmand. Truppen er ikke den bredeste i øjeblikket, og derfor bliver det en balance mellem at vinde kampen, spare lidt på ressourcerne og give spilletid til de tre unge U18 spillere.”
I øvrigt er Hornslet-profilen Linda Assing Christensen tidligere SønderjyskE spiller, fremgår det af SønderjyskE's hjemmeside.

Publiceret 02 March 2017 10:02

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV