Superliga:

Fans fra 8410 Rønde kan komme gratis til AGF-kamp

AGF og PR electronics uddeler næste torsdag 1.000 gratis billetter til superligakampen mellem AGF og OB på Ceres Park

Af
Af Martin Schultz

Alle med adresse indenfor postnummer 8410 kan komme gratis til superligafodbold, når AGF og PR electronics søndag 19. marts inviterer til kampen mellem AGF?og OB på Ceres Park i Aarhus.
PR electronics har siden september 2016 haft et sponsorsamarbejde med AGF. De gratis billetter uddeles torsdag 9. marts mellem kl. 15 og 18 hos PR electronics på Lerbakken i Følle. I alt er der 1.000 billetter til uddeling, og der er maksimalt fem personer på hver billetkode. Det er et krav, at man har adresse i 8410 og kan dokumentere dette. Mens man venter på at få sin billetkode udleveret, kan man mellem kl. 16 og 17 møde et par spillere fra AGF's superligatrup til en snak, fotografering og autografskrivning.

Samarbejde med AGF i Rønde og Aarhus

PR electronics er gennem sponsorsamarbejdet med AGF synlig i både Aarhus og Rønde.
På ceres park er der indrettet en PR electronics lounge , hvor gæsterne kan lære lidt mere om PR electronics som virksomhed. Desuden er PR electronics synlig på spillerboksene på banen.
PR electronics støtter i Rønde det lokale PR Park kunstgræsanlæg, som udover af lokale hold også bliver brugt af AGF's talentcenter med ca. 50 fodbolddrenge fra U11, U12 og U13 hold fra hele Djursland.

To traditionsklubber i bundstrid

Kampen mellem hjemmeholdet OGF og OB søndag 19. marts kan blive en intens affære.
De to traditionsklubber har ikke fået nået de forventede resultater i denne sæson og ligger og roder i bunden af Alka Superligaen, hvor de nærmest skal kæmpe om at undgå nedrykning.
Så der er vigtige point på spil, selvom det foregår i den ikke så attraktive ende af tabellen.
I denne spillerunde fik begge hold et point i uafgjorte 1-1 kampe, hvor OB mødte AC Horsens og AGF mandag aften var på besøg i Viborg.
Næste weekend skal AGF møde SønderjyskE på hjemmebane og OB skal møde formstærke AaB på hjemmebane.

Publiceret 28 February 2017 10:01

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV