Seriefodbold:

To Liverpool-fans i spidsen for seniorfodbolden i Mørke

Erik Maler gør comeback som holdleder i Mørke IF, hvor han bliver fast støtte for cheftræner Tonni Kristensen. De to er enige om meget, og især en ting: Liverpool er Gud

Af
Af Lars Norman Thomsen

Så er også seniorfodbolden i Mørke IF sparket i gang.
Cheftræner Tonni Kristensen havde 22 mand til appel forleden, og det var han svært tilfreds med i betragtning af, at flere af de faste var optaget af håndbold og boksning. 
Det er lykkedes Tonni Kristensen at overtale Erik Maler, klubmand med et stort Mørke-hjerte, til at gøre comeback som holdleder for seniortruppen.
"Erik er lidt samme type som mig. Har man sagt ja, så har man bare at gøre det, og der er ingen kære mor til at trøste en, så det bliver godt med en mand som Erik til at hjælpe," siger Tonni Kristensen.
Et yderligere plus ved Erik Maler er, at han ligesom cheftræneren er inkarneret Liverpool-fan og derfor godt ved, hvad YNWA er en forkortelse for.
Mørke måtte i sidste sæson tage turen ned i Serie 5 efter blot et halvår i Serie 4. Tonni Kristensen var ikke tilfreds med spillernes indstilling i efterårsmånederne 2016. Han håber, at det unge mandskab har lært noget af den negative oplevelse.
"Spillerne har givet hinanden hånd på, at de vil spille fodbold, og så venter de med sjov til efter kampene. Det glæder jeg mig meget til," siger Tonni Kristensen.
 

Bliver ikke nemt

Tonni Kristensen forudser et svært forår i Serie 5, og derfor har han da også meldt ud, at en placering i top 3 vil være fint for ham. 
Mørke træner fremover hver mandag og onsdag og indendørs fredag. Dog er den kommende fredagstræning henlagt til kunstgræsbanen i Hornslet, hvor Mørke spiller træningskamp mod IF Midtdjurs' andethold i Serie 4.
Her er det muligt, at Tonni Kristensen har sine to nyerhvervelser med, Hjalte Thomassen og Christian Laage, som er tilbage i Mørke IF.
Førstnævnte har været på en afstikker i TRIF, mens Christian Laage har holdt pause fra fodbolden.
Mørke har også et dameseniorhold på bedding, men her mangler der en træner.
Fodboldformand Mads Højfeldt Obenhausen har møde med to interesserede træneremner i denne uge.
 
 

Publiceret 28 February 2017 12:13

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV