Rønde:

Generaler bag cykel-DM hædret med initiativpris

Kim Bendtsen og Klaus Møller fra CK Djurs fik Rønde Sparekasses initiativpris

Af
Af Martin Schultz

Tankerne fløj tilbage til nogle fantastiske dage sidste år i juni, da den danske cykel-elite trampede op ad Hovedgaden i Rønde i kamp om hæder og ære og det danske mesterskab.
Bag det store DM-arrangement stod den lokale cykelklub CK Djurs med de to cykelledere Kim Bendtsen og Klaus Møller i spidsen.
Mange roser er allerede kastet ud over de lokale cykelledere og deres hær af frivillige. Onsdag 16. marts blev den store indsats understreget, da Kim Bendtsen og Klaus Møller fik overrakt Rønde Sparekasses Initiativpris 2016 ved Sparekassens garantmøde i Rønde Idrætscenter.

Rønde på landkortet

“Kim og Klaus har med stor entusiasme og vedholdenhed skabt grundlaget for den folkefest, der 25.-28. juni 2015 løb af stablen i Rønde og omegn under afviklingen af DM 2015 i landevejscykling. Dermed var de i høj grad med til at sætte vores område på landkortet,” sagde Rønde Sparekasses bestyrelsesformand Annelise Udsen, da hun foran 540 af sparekassens garanter overrakte prisen til Kim Bendtsen og Klaus Møller.
Da Klaus Møller var forhindret i at deltage, var det Kim Bendtsen, som på garantmødet i Rønde Idrætscenter modtog prisen, som ledsages af 5.000 kr.

Direkte TV fra løbet

“Syddjurs Kommune, Nationalpark Mols Bjerge og hele vores smukke by og omegn blev promoveret både via TV2's direkte udsendelse fra cykelløbet 28. juni, og med båndede indslag fra de første dage af arrangementet,” sagde Annelise Udsen.
Udover prisoverrækkelse og beretning med flotte tal på bundlinjen blev garanterne også beværtet med oksespidbryst og is, efterfuldt af musikalsk underholdning med glimt i øjet af Jette Torp & Co.

Publiceret 25 March 2016 08:00

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV