Seriefodbold:

Stær'en var åh, så fornøjet

Nøragers midterangriber Mikkel Friis Stær scorede fire gange, da Nørager fra Serie 1 besejrede Auning fra Serie 2 i en træningskamp med 4-1

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørager er ved at være klar til turneringsstart i Serie 1. Første kamp spilles på udebane i Hobro 2. påskedag mod hjemmeholdet, der nedrykkere fra Jyllandsserien og på papiret ligner en potentiel kandidat til at tage turen tilbage til Jyllandsserien.
Nørager spiller sidste træningskamp lørdag mod Randers Freja på kunstgræsbanen i Randers.
Efter trænerskiftet fra Casper Kjær Sørensen til Allan Haslund har Nørager testet formen mod lokalerivalerne Vivild (Serie 1) og Auning (Serie 2). 
Vivild blev besejret 1-0, mens Auning måtte lade livet 4-1.
I sidstnævnte kamp scorede midterangriber Mikkel Friis Stær samtlige fire mål, så den tidligere Kolind-Perstrup og FC Djursland angriber med det gode 'riv' i venstrebenet virker godt kørende op til turneringsstarten, selvom han døjer lidt med småskavanker, som holdkammeraterne Mathias Fisker, målmand Mathias Nygaard og Lasse Jensen også gør det.
"Det er ikke noget nyt, at vores trup er smal i Nørager. Det har den været i mange år, så vi kender betingelserne, men har vi alle mand til rådighed, kan vi klare os godt i Serie 1," lyder vurderingen fra Allan Haslund.
Den seneste måned, hvor han har været med på træningsbanen, har han mærket stor lyst til at træne hos spillerne, så han er optimist i forhold til mulighederne i foråret.
Han får på træningsbanen hjælp af klubbens tidligere førstemålmand, Per Bredahl, der ikke hedder andet end Batman i Nørager-kredse. 
Han hjælper til både som assistenttræner og som målmandstræner.

Publiceret 19 March 2016 10:59

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV