Lystspil:

Damedetektiver på spil i Skørring

Lokale, forventningsfulde aktører lover et godt grin, når det årlige lystspil snart ruller over scenen i Skørring Forsamlingshus

Af
Af Lars Norman Thomsen

Ulla og Arne driver en noget sløv døgnkiosk med begrænsede åbningstider. De har det ikke let, virksomhederne omkring dem lukker, og omsætningen falder, og hvad render borgmesteren og byggeudvalget rundt og laver i området, for slet ikke at tale om Arnes gamle skolekammerat Hugo?

Ulla mener, det er en god idé at starte et detektivbureau, men er det nu også det?

Nogenlunde sådan kunne et forskræp lyde til årets lystspil, 'Damedetektiverne', i Skørring Forsamlingshus, hvor bestyrelsen traditionen tro inviterer til forårsfest. Siden 1979 har lokale aktører betrådt de skrå brædder kun afbrudt af et enkelt år, hvor tingene lå brak.

Få et godt grin

"Det er altid spændende at opleve, hvordan de kendte, lokale skuespillere nu klarer det, og om de kan huske deres replikker," lyder det fra instruktør Ingeborg Rasmussen, tidligere formand i to omgange for Skørring Forsamlingshus. Nu har hun leveret depechen videre.

“Aktørerne har haft det sjovt og hyggeligt, når de har øvet en gang ugentlig siden nytår, og vi håber publikum tager godt imod underholdningen. Et godt grin er altid godt for sammenholdet og helbredet,” fastslår Ingeborg Rasmussen.

  • 'Damedetektiverne' havde generalprøve torsdag 10. marts og har premiere lørdag 12. marts 2016
  • Aktørerne er: Jørgen Sørensen - Carina Brøgger Jensen - Camilla Jensen - Anders Mortensen - Mette Hansen - Hardy Pedersen - Gudrun Meldgaard og Morten Loch 
  • Ulla Andersen er sufflør og Ingeborg Rasmussen instruktør?

Publiceret 12 March 2016 11:49

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV