Divisionshåndbold:

Hornslet IF op mod overmagten i Pokalturneringen

Hornslet IF's damer i 3. division tabte overraskende til Stautrup IF, men ser nu frem til pokalopgør mod Hadsten SK fra 1. Division

Af
Af Martin Schultz

Hornslet IF's damer i håndboldens 3. division fik brudt deres sejrsstime, da holdet forrige tirsdag aften overraskende tabte med 23-21 til Stautrup IF.
Det ellers formstærke Hornslethold spillede den dårligste kamp siden jul og ramte slet ikke holdets vanlige niveau.
”Alle markspillere spillede under deres sædvanlige niveau,” siger holdets cheftræner Max Christensen, som måtte undvære stamspillere som Katrine Beedholm, Julie Svendsen og Mai Søgaard til opgøret og derfor kun stillede med to udskiftningsspillere.
Til gengæld var målmand Amalie Aagaard tilbage fit for fight efter sin hjernerystelse, og hun stod en fin kamp.
Hornslet IF var foran med 11-10 ved pausen, men kom bagud efter godt ti minutter i 2. halvleg og var derefter bagud med 2-3 mål resten af kampen uden at kunne hente modstanderen.

Brændte alt for mange chancer

Cheftræner Max Christensen havde allerede i den foregående kamp om søndagen mod Odder set svaghedstegn hos sit hold i 2. halvleg. Men her var Hornslet IF så sikkert foran, at det ikke kostede point.
”Men når man kun har to dage fra den ene kamp og til den næste kamp skal spilles, får man ikke muligheden for at rette op på tingene til en træningsaften.”
”Vi spillede en dårlig kamp, hvor vi brændte alt for mange chancer,” siger Max Christensen.
Holdet måtte efter nederlaget afgive 2. pladsen i rækken til JAI, men ligger stadig på en 3. plads med et points forspring til lokalrivalerne fra Åstrup/Hammelev-Grenaa.
”Vores mål er at ende i top 3, og vi kan selv afgøre, om vi skal indfri det. Men håbet er da, at vi kan spille os op på en andenplads,” siger Max Christensen.

Vil gøre en god figur mod Hadsten SK

Næste udfordring for Hornslet IF's divisionsdamer bliver en pokalkamp torsdag 25. februar på hjemmebane mod Hadsten SK fra 1. division.
”Det bliver en sjov kamp, hvor vi kan måle os med et hold på et højere niveau. Men Hadsten SK er jo et meget bedre hold end os, så på den måde er det en gratis kamp for os. Der er ikke noget pres på os, men vi skal forsøge at gøre en god figur,” siger Max Christensen
Kampen spilles kl. 20.15 i Hornslethallerne og forhåbentlig venter der spillerne og publikum en god håndboldoplevelse.

Kampfakta:

3. Division Damer Pulje 3
Tirsdag 2. februar kl. 20.15 i Hornslethallerne
Hornslet IF - Stautrup IF 21-23 (11-10)

Hornset IF's holdopstilling:
Maria Pape Andersen
Maja Hentze Andersen
Sara Thrue
Maria Møller
Emilie Gammelvind Sørensen
Ann Ørum Christensen
Simone Handberg Pedersen
Linda Assing Christensen
Amalie Aagaard
Cecilie Winsløw Saabye

Publiceret 10 February 2016 15:16

Lokalavisen Folkebladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Folkebladet
SENESTE TV