AC Norddjurs forventer at kunne stille to seniorhold i dette forår. Fremmødet til søndagens nytårsappel indikerede, at det skulle være muligt

AC Norddjurs forventer at kunne stille to seniorhold i dette forår. Fremmødet til søndagens nytårsappel indikerede, at det skulle være muligt

Seriefodbold:

Det lugter igen af fodbold på Stenvad Stadion

35 omklædte til nytårsappel i AC Norddjurs i søndags, hvor både 16 årige knægte og superveteranen Henning Madsen gav fodboldglæden frit løb

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der er optimisme i AC Norddjurs forud for den kommende fodboldsæson. Ikke mindst fordi 35 seniorspillere mødte op til nytårsappel i søndags på Stenvad Stadion.
"Både 16-årige og veteranerne Henning Madsen og ikke mindst Tom Dyssebo var hoppet i støvlerne for at spille en turnering," fortæller cheftræner Benjamin Bendixen.
Efter turneringen var færdigspillet, gav klubben øl og pølser med tilbehør, og der blev hygget og snakket den efterfølgende time, hvor også trænerteamet, Benjamin Bendixen og Henning Madsen, kunne fortælle om forårets planer.
Holdleder Jens Christian Møller fortsætter som altmuligmand og tipsansvarlig. Jørgen Wittrup, der er vendt tilbage til AC Norddjurs efter en tur på U19-fællesholdet i, IF Midtdjurs-Kolind-Perstrup, sagde ja til at være bødekasseansvarlig.
Som udgangspunkt trænes der fast hver mandag, hvor der forventes 15-20 spillere på træningsbanen, når græsset bliver grønnere, mens der på flere onsdage spilles interne træningskampe.

Træningskampe er der arrangeret mod følgende klubber: TRIF Serie 4, Pindstrup Serie 4,  Dronningborg Serie 4, Aastrup-Hammelev Serie 1 og Fjellerup Serie 6.
 
"Der vil blive arbejdet med flere sociale arrangementer i løbet af foråret og en stor fest mod slutningen af sæsonen," fortæller cheftræner Bendixen, der var mere end tilfreds med søndagens fremmøde, hvor der endda var afbud fra flere faste spillere.

Han hilser også opbakningen fra tre lokale sponsorer velkommen. En opbakning, der resulterer i nyt spillesæt og strømpetape til sæsonen. 

"Det lover godt," som cheftræneren udtrykker det.

Publiceret 09 February 2016 20:45