Simon Østergaard viste med syv rene mål mod VRI, at stortalentet har endnu mere potentiale, der blot venter på at blive foldet ud.

Simon Østergaard viste med syv rene mål mod VRI, at stortalentet har endnu mere potentiale, der blot venter på at blive foldet ud.

3. division - håndbold:

Nørre Djurs HK kørte hjem med julelys i øjnene

Glesborg-klubbens bedste herrespillere fik den perfekte optakt til julepausen, da holdet vandt søndagens udekamp mod VRI med 29-24 efter en flot indsats

Af
Af Lars Norman Thomsen

Et spillermøde tirsdag og en række perfekte træningspas op til søndagens svære udekamp mod VRI i Bellevuehallerne var den helt rigtige forberedelse for håndboldherrene i Nørre Djurs HK.
For første gang i denne sæson lykkedes det Glesborg-klubbens flagskib at vinde på udebane, og det med de sikre sejrscifre 29-24.
"Vi spillede fifty-fifty op med VRI i perioder af kampen, men generelt kontrollerede vi begivenhederne på banen, og som jeg husker det, var vi kun bagud en gang ved stillingen 1-0," fortæller Jakob Lunøe, holdleder i Nørre Djurs HK.
Efter et kvarter var stillingen 6-6, men så tog udeholdet bedre fat forsvarsmæssigt, ligesom især stortalentet Simon Østergaard foldede sig flot ud på højre back med mange spektakulære scoringer.
Seks rene mål kom der fra Østergaards hånd i 1. halvleg, og det var i høj grad medvirkende til halvlegsføringen på 16-13.

Øgede det sidste kvarter

Efter pausen fortsatte Nørre Djurs HK de gode takter.
VRI, der var skadesramt - manglede holdets to normale keepere og to fløje - forsøgte at slå gæsterne ud af stilen med en offensiv 3:3 opstilling i forsvaret.
"Et offensivt forsvar har ikke tidligere været vores livret, men mod VRI fandt vi hurtigt et modtræk. Karsten Andersen (den spillende halvdel af trænerduoen, red.) erstattede Rasmus Bording på stregen, og han sørgede meget rutineret for, at vi fik løbet de nødvendige overgange, så vi kom til chancer," fortæller Jakob Lunøe.
"Men hovedårsagen til sejren var så afgjort, at alle mand figthede flot hele kampen. Ingen hang med skuffen i dag, og derfor kom vi hurtigt oven på igen, når vi var lidt under pres."
Jakob Lunøe roser de to gange Henrik, Petersen og Elkjær, der før denne sæson vendte tilbage til holdet efter et års skadespause, for at vise vejen.
"Begge investerede alt og kastede sig efter nogle vigtige bolde, så vi sad på bænken og frygtede det værste, men begge rejste sig hurtigt op igen og kæmpede videre."
 

Trio supplerede hinanden

Holdlederen tøver dog ikke med at udnævne trioen Mikkel Eriksen, Anders "Missil" Olsen og Simon Østergaard som de afgørende brikker i sejren.
"De bidrog med 17 mål i alt og supplerede hinanden godt i bagkæden. Det gjorde, at vi kunne spare Kenneth Kristensen i denne kamp," siger Jakob Lunøe.
"Men ellers en fantastisk holdindsats. Kun Andreas Aagaard kom ikke på scoringslisten af markspillerne, men han leverede til gengæld flere gode indspil og gode angrebsopsætninger."
Sejren bragte Nørre Djurs HK op på rækkens 8. plads med 10 point.
"Helt perfekt at gå til julepause over nedrykningsstregen. Nu har vi JAI hjemme og AGF ude i de to første kampe efter nytår, og kan vi vinde de to opgør, begynder det for alvor at ligne noget," siger en glad Jakob Lunøe.
Nørre Djurs HK har endnu en dyst, inden spillerne kan nyde en god og velfortjent julefrokost.
Tirsdag møder holdet TMS i en pokalkamp i Nørre Djurs Hallen. Kampen begynder klokken 20, og dømmes af den lokale duo, Michael Mikkelsen, Ryomgård, og Kasper Kolstrup Møller, Kolind.

Kampfakta: VRI - Nørre Djurs HK 3. division herrer Resultat: 24-29 (13-16) Scorekort Nørre Djurs HK: Simon Østergaard 7 Mikkel Eriksen 6 Anders "Missil" Olsen 4 Henrik Elkjær 4 Karsten Andersen 3 Rasmus Bording 3 Henrik Petersen 1 Kenneth Hougaard 1

Publiceret 16 December 2012 22:20