Anders

Anders "Missil" Olsen spillede en flot kamp mod TMS. Det blev til ni scoringer efter en fandenivoldsk indsats, men det var slet ikke nok til at trække holdkammeraterne med.

Håndbold - 3. division:

Olsens missiler var slet ikke nok

Nørre Djurs HK tabte klart søndagens udekamp i Håruphallen til Todbjerg/Mejlby/Skødstrup HK efter en bleg indsats

Af
Af Lars Norman Thomsen

Anders "Missil" Olsen var den eneste, der holdt højt niveau i samtlige 60 minutter, da Nørre Djurs HK søndag tabte klart, 33-23 (16-11), til Todbjerg/Mejlby/Skødstrup HK (TMS)i Hårup Hallen i mændenes 3. division.
"Vi skulle aldrig være taget afsted," kommer det med et grin fra Nørre Djurs HKs holdleder Jakob Lunøe for ligesom at sætte indsatsen i relief.
En glimrende start, hvor udeholdet bragte sig foran 5-2 i de første 7-8 minutter på blandt andet tre mål af "Missil" Olsen, blev lynhurtigt forvandlet til et mareridt.
TMS nåede ret hurtigt op og bragte sig solidt foran inden pausen.
"Vi formåede slet ikke at fastholde det momentum, som vi fik ved at vinde midtugekampen over Søften GF/HOG. Det begyndte ret hurtigt at ligne tidligere udekampe med nedadvendte mundvige og manglende gejst, når vi kommer under pres," fortæller Lunøe.
 
 
 

Der skal mere til

I pausen forsøgte trænerduoen Karsten Andersen og Per Thomsen at banke ny tro på tingene ind i spillerne.
"Karsten og Per mindede spillerne om, at fem mål ikke er nogen føring, hvis vi var indstillet på at fighte, og alle meldte sig ind i kampen," fortæller Lunøe.
Det var dog spildte Guds ord på Balle-Lars. Nørre Djurs HK havde kastet handsken, og TMS øgede støt føringen i de sidste 30 minutter, så sejren kom i hus med ti mål i overskud.
"Bortset fra "Missilet" leverede ingen af de øvrige en godkendt indsats, og det kan jeg godt tillade mig at sige, for jeg ved, hvad spillerne kan," siger en ærlig Jakob Lunøe.
"Det er et ungt hold, og det er en læreproces, men vi skal også kunne levere og kæmpe andre steder end hjemme i "hulen" (Nørre Djurs Hallen, red.). Her har vi vundet fire kampe i efteråret, mens vi har tabt alt på udebane. Den statistik skal ret snart laves om."
 

To kampe tilbage inden juleferien

Nørre Djurs HK mangler to kampe inden julepausen. Søndag gælder det en ny udekamp mod VRI i Bellevuehallerne. Kampen er 1. spillerunde i anden turneringshalvdel.
Ligesom Nørre Djurs HK har VRI samlet otte point i de hidtil spillede 11 kampe.
"Det vil være pragtfuldt at kunne gå på juleferie med ti point, og jeg ved, spillerne har det i sig," opmuntrer holdlederen.
Tirsdag 18. december er der dømt revanche-kamp i Nørre Djurs Hallen, når TMS med veteranmålmand Gert Bjerregaard i spidsen kommer på besøg. Der er tale om en 4. rundekamp i Landspokalturneringen.

Kampfakta: Todbjerg/Mejlby/Skødstrup HK (TMS) - Nørre Djurs HK 3. division herrer Resultat: 33-23 (16-11) Scorekort Nørre Djurs HK: Anders "Missil" Olsen 9 Simon Østergaard 4 Henrik Elkjær 2 Mikkel Eriksen 2 Rasmus Bording 2 Henrik Petersen 1 Kenneth Hougaard 1 Andreas Aagaard 1 Karsten Andersen 1

Publiceret 10 December 2012 18:07