Nørre Djurs HK holdleder Jakob Lunøe opfordrer

Nørre Djurs HK holdleder Jakob Lunøe opfordrer "drengene" til at forlade flinkeskolen og til at spille med langt større vildskab end det hidtil har været tilfældet i denne sæson.

3. division - håndbold:

Nørre Djurs HK skal ud af flinkeskolen

Glesborg-klubbens bedste herrespillere var generelt alt for pæne i søndagens udekamp mod Viby, der resulterede i et 24-18 nederlag

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Du vinder ingen håndboldkampe i 3. division, hvis spillerne ikke i ny og næ risikerer en udvisning, fordi der bliver taget hårdt fat i forsvaret," kommer det fra Jakob Lunøe, holdleder i Nørre Djurs HK.
Han kørte hjem fra søndagens udekamp i Viby med masser af frustrationer. Både på grund af nederlaget på 24-18, men også på grund af kampens forløb og den manglende vildskab hos flere spillere.
"Vi får ikke en eneste udvisning, og det er ikke godt nok, og vi har heller ikke en dagsorden om, at vi skal være de pæne drenge. I 3. division vinder man ingenting, hvis alle mand bare vil gå i flinkeskolen," understreger Lunøe.

Syv mål fra "Missil" Olsen

Nørre Djurs HK, der var uden den unge fløjspiller Kenneth Hougaard (studietur), startede egentlig opgøret okay og var foran 4-3, før den første af to dårlige perioder indtraf.
"Vi var dog kun bagud med beskedne 10-7 ved pausen, så det var jo ikke kriminelt," fortæller Lunøe.
Playmaker Henrik Pedersen spillede en stor 1. halvleg, hvor han bidrog med tre mål, og i målet var Dennis "Søvnig" Johansen også godt spillende.
Efter pausen koksede det helt for udeholdet, som kom bagud hele 17-9, før tilbagevendte Anders "Missil" Olsen havde skudt sig varm og var klar til at "vise arm".
"Anders bidrog med vildskab, fandenivoldskhed og med 6 mål efter pausen, og det var ikke mindst ham, der holdt os inde i kampen. Men også lidt skræmmende i betragtning af, at han kun har spillet en kamp og trænet en gang hidtil i dette efterår," funderer Nørre Djurs HK holdlederen.
"Missilet's" opblomstring bragte dog aldrig Nørre Djurs HK tættere på Viby end 20-16, og i de sidste fem minutter trak hjemmeholdet fra igen, så slutresultatet blev 24-18.
"En stor skuffelse, men vi skal videre, og nu har vi Skovbakken hjemme i "hulen" på søndag klokken 20.10. Den kamp skal bare vindes, så vi får en god optakt til lokalopgøret mod Aastrup/Hammelev-Grenaa," siger den trods altid optimistiske holdleder.

Kampfakta: Viby-Nørre Djurs HK 3. division herrer Resultat: 24-18 (10-7) Scoringskort Nørre Djurs HK: Anders "Missil" Olsen 7 Karsten Andersen 3 Henrik Pedersen 3 Henrik Elkjær 2 Mikkel Eriksen 2 Rasmus Bording 1 Kenneth Hougaard var i opgøret mod Viby erstattet af Frederik Larsen.

Publiceret 13 November 2012 12:48